Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DIK potvrdio listu Pokreta za promjene

Ova lista je prethodno bila vraćena na doradu

Lista Pokreta za promjene (PzP) čiji je nosilac lider partiej Nebojša Medojević potvrđena je na današnjoj sjednici Državne izborne komisije DIK.

Ova lista je prethodno bila vraćena na doradu.

Državna izborna komisija je ranij utvrdila i proglasila listu okupljenu oko Demokratske partije socijalista (DPS), listu koalicije Demokrata i GP URA, Hrvatske građanske inicijative (HGI) i listu Bošnjačke stranke (BS) i Socijaldemokratske partije SDP.

DIK je potvrdio i listu Pokreta Evropa sad, na čijem je čelu predsjednik partije Milojko Spajić. Sa njima će na vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna nastupiti i Ujedinjena Crna Gora i Stranka pravde i pomirenja.

DIK je potvrdio i listu koalicije “Za budućnost Crne Gore”, koju čine Nova srpska demokratija, DNP i Radnička partija, predvodi Milan Knežević.

Potvrđena je i lista Albanskog foruma, čiji je nosila Nik Đeljošaj, kao i lista “Za tebe”, koju čine SNP i Demos, a predvodi je Vladimir Joković.

Utvrđena je i lista Preokreta koju predvodi Srđan Perić, kao i lista “Albanske alijanse”, na čijem je čelu Genci Nimanbegu.

Prva potvrđena lista je lista Narodnog pokreta Vladimira Leposavića “Pravda za sve”.

Vanredni parlamentarni izbori zakazani su za 11. jun.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
19.05.2023-15:17 15:17

Pravda za sve!