Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DIK poništio odluku Opštinske izborne komisije Pljevlja i prihvatio listu SPP-a

SPP i zvanično učestvuje na lokalnim izborima u Pljevljima

Državna izborna komisija DIK poništila je odluku Opštinske izborne komisije Pljevlja i prihvatila listu Stranke pravde i pomirenja SPP za lokalne izbore zakazane za 23. oktobar.

“Propao je pokušaj koalicije DPS, BS , SD, SDP da politički zaključa Bošnjake u Pljevljima. Ovo je pobjeda svih Bošnjaka u Pljevljima, čak i onih koji su poslušnički prema svojim mentorima iz DPS i BS glasali da se naša lista odbije. Bez obzira na sve spletke, ucjene, etiketiranja i laži koje su ovih dana ali i prethodnih godina orkestrirano upućivane prema SPP mi ostajemo zastupnici svih Bošnjaka bez obzira kojoj su partiji pripadali ili pripadaju. Privilegije gube samo oni koji su sve ove godine profitirali na muci običnog naroda. Takvi nam ne trebaju i oni to znaju. Oni zasluženo idu u prošlost. DPS i BS više nemaju monopol na Bošnjacima Pljevalja”, saopšteno je iz SPP-a.

SPP i zvanično učestvuje na lokalnim izborima u Pljevljima.

“Politika pravde i pomirenja je superiorna naspram njihovih politika ucjena, sile, manipulacija i držanja naroda u siromaštvu kako bi mogli da kupe njihove glasove na izborima. Naše zalaganje za ostvarivanje prava Bošnjaka ali i svih drugih građana Pljevalja i Crne Gore je prepoznato i opšte prihvaćeno kod svih progresivnih političkih opcija u Pljevljima i Crnoj Gori i to nalogodavce ove farse OIK Pljevlja iz LAJK koalicije koji su nalogodavci iste dodatno plaši. U Pljevljima će se ubuduće pričati o problemima građana Pljevalja a Stranka pravde i pomirenja će svojim pragmatični stavovima i ciljevima sasvim sigurno dati značajan doprinos u rješavanju istih. Bošnjaci više nikome neće služiti za predizborne cirkuse straha i ucjena”, zaključuje se u saopštenju SPP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve