Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DFC: Bečić potrošio najviše novca na reklamiranje na FB, imao i najveći broj objava

Zvanična stranica kandidata DF-a Andrije Mandića platila je oglašavanje na Fejsbuku 9.047 eura

Digitalni forenzički centar – DFC je, koristeći zvanične podatke Fejsbuka za period od 19. februara do 19. marta, utvrdio koliko su predsjednički kandidati utrošili novca za reklamiranje na toj društvenoj mreži za predsjedničke izbore, tačnije, broj ukupnih objava i interakcija na Fejsbuk stranicama predsjedničkih kandidata.

“Analiza je pokazala da je predsjednički kandidat Demokrata Aleksa Bečić na reklamiranje potrošio najviše novca – 11.007 eura, dok je predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović u istu svrhu utrošio 9.098 eura”, objavio je DFC.

Zvanična stranica kandidata DF-a Andrije Mandića platila je oglašavanje na Fejsbuku 9.047 eura.

Najviše Fejsbuk objava u analiziranom periodu imao je predsjednički kandidat Aleksa Bečić (136), zatim slijede predsjednička kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović Stanković sa 104 objave i predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović sa 96 objava.

“Najviše interakcija bilo je na objavama predsjedničkog kandidata DPS-a (184,1 hiljade). Objave predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića zavrijedile su 140,2 hiljada interakcija, a predsjedničke kandidatkinje Draginje Vuksanović Stanković 121,6 hiljadu”, pokazala je analiza DFC-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.03.2023-10:27 10:27

Poštovani gospodine Bečiću od osnivanja vaše partije ste njen predśednik red bi bio da malo sjašete ako ne kanite biti doživotni predśednik, pogotovo u svijetlu velikog pada popularnosti vaše partije u potonjije dvoje izbora đe krah prikrivate sa uspjehom drugih…