Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF Zeta poručuje Dukaju: Izdajom izborne volje od direktora Čistoće Tuzi do ministra, ali neće poslije 11. juna

Očekivali smo od ministra da se oglasi, kad je on zajedno sa jednim brojem građana proslavljao izbornu pobjedu sa zastavama UCK i Velike Albanije, na kojima su ucrtane Zeta i Podgorica

Gospodin Dukaj je zadnji koji je trebao da se oglasi povodom naše inicijative, za čije usvajanje smo bili isprovocirani glasanjem Vlade za prijem Kosova u savjet Evrope, saopšteno je iz Demokratskog fronta Zeta.

„U toj vladi, i on sam učestvuje, a pritom je i glasao na sjednici 9. juna 2022. godine Predlog odluke o izmjenama i dopuna zakona o teritorijalnoj organizaciji, glasao za opštinu bez jednog njenog dijela, to jest za obezglavljenu opštinu i za njeno samostalno funkcionisanje ostave samo pola godine za formiranje organa, pa je samim tim, gospodin Dukaj najodgovorniji za ovaj status osakaćene opštine“, navode u saopštenju.

Da, kako dodaju, nije bilo glasova DF-a, podsjećaju Dukaja, ne bi izgradili fabriku čipsa, a ne bi se vratio Valdanos vlasnicima.

„Očekivali smo od ministra da se oglasi, kad je on zajedno sa jednim brojem građana proslavljao izbornu pobjedu sa zastavama UCK i Velike Albanije, na kojima su ucrtane Zeta i Podgorica. Radimo mi pod jako teškim uslovima, za koje ste između ostalog, i Vi krivi jednim dijelom. Naš rezultat će se vidjeti u narednom periodu, nemojte Vi da brinete oko toga, ali sigurni budite nećemo ni Vama ni Abazoviću, niti bilo kome, dozvoliti da se igra sa osjećanjima našeg naroda, i da glasa u naše ime za neke nepostojeće države. Nemoj da zaboravi da je on ministar u Vladi,koji je samo izdajom izborne volje građana od 30.08. sa mjesta direktora Čistoće Tuzi postao ministar. I na kraju, zahvaljujemo se što se ponudio da pomogne, ali nismo sigurni da će biti u prilici da posle 11.06. bude na ovoj poziciji“, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
12.05.2023-18:23 18:23

Sad se oglasavate Cetnici a nije vam smetala -ZLA URA- kad ste rusili zajedno CG i sva njena obeljezja i vrijednost I oteli Djedovinu Crnogoraca i da bi sto vise nacinjeli zla Crnogorcima Muslimanima Albancima i drugim manjinama ! Sto se ranije nijeste bunili zbog zastavama -UCK i Velike Albanije- nego ste se u kolo uhvatili i igrali zajedno dok vam je trebao Abazovic -protiv Crnogoraca- nikad se ne gledali ni ZLA- URA NI DF ISTI STE Sto se tice CG ! Abazovic ce bit upisan u knjige CG kao najveceg izdajnika -zlocinca istorije CG -Ponisticemo njegova nezakonita djela i potpis za unistenje djedovine Crnogoraca sa 0,000012% podrske !!