Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DF sjutra u 18:30 počinje blokadu Crne Gore

Sjutra ujutro će biti objavljeno koje će saobraćajnice biti blokirane

Demokratski front počeće sjutra u 18.30 časova akciju “Blokadom protiv izdaje”. Blokiraćemo 17 saobracajnica u Crnoj Gori izvan gradskih jezgara, saopštio je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. Sjutra ujutro će biti objavljeno koje će saobraćajnice biti blokirane.

“Poruka je da ne pristajemo na izdaju i prevaru i prekrajanje jzborne volje. Strpljivo smo tražili rješenje da ne dozvolimo da se DPS ponovo vrati na vlast. Bili smo pažljivi, obazrivi jer je to od nas tražio narod koji je DPS poslao u opoziciju. Proreklih dana dobili smo informaciju koja je loše primljena a to je i da je SNP delegirala pregovarača za manjinsku vladu”, kazao je on na današnjoj konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, nedozvoljeno prekrajanje izborne volje se nastavlja, a naši partneri iz koalicije Za budućnost Crne Gore razmišljaju mimo volje naroda.

“Donijeli smo odluku da uputimo opomenu da ne pristajemo na to i borićemo se protiv prekrajanja izborne volje. 10.565 ljudi dalo je brojeve i spremni su da izađu na tih 27 punktova. Znamo da svi koji su glasali ZBCG žele da poruče da nisu glasali pojedinačno bilo koga već da Crna Gora postane demokratsko društvo i postane slobodna kao i druge zemlje. DF ima ozbiljan plan. Nećemo dozvoliti ni da vlada Zdravka Krivokapića priprema naredne izbore, a neće ni vlada Dritana Abazovića“, poručio je Mandić.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
oooo
23.02.2022-14:27 14:27

Ovi pricaju o izdaji i blokadi drzave ciju himnu, grb, zastavu i sve ostalo ne priznaju?? Hoce na ulicu a nece na izbore. Znaju da nema vise one njihove vecine koju im je URA poklonila i sad rade ono sto jedino znaju ne bi li kako nasu Crnu Goru uvukli u nemire ili ne daj Boze rat.

RIR
23.02.2022-14:57 14:57

NESOJI NESPOSOBNI !
Cijelo vrijeme /za nas vijek /trajanja rukoljubove Vlade ,nije bilo dana a da se ne javi na pressu DF ,kritikujuci i iznoseci najgnusnije stvari i radnje protiv Vlade ,a sad kad je drugi oborio Vladu —“ iznevjerena je volja naroda “ SMRADOVI -neznaju abcd u funkcionisanja demokratije i pad Vlade.
Sad vide nemogu ništa protiv toga i manipulisu narodom i OLOŠ oće da blokira saobracaj…

Milena
23.02.2022-15:21 15:21

Vi ste nevolja i vasih glasaca,malo ste se zaigrali,znamo ko ste,ciji ste i sto hocete,a te price o korupciji,dobro bi bilo da svojim glasacima predocite kojom licnom imovinom raspolazete,i da im objasnite kako ste je stekli.