Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Režim u panici pokušava da naudi Mandiću

Koliko je formiranje koalicije Za budućnost Crne Gore pogodilo režim pokazuju i gnusne laži koje režimski mediji plasiraju na račun supruge Andrije Mandića, Sanje, navode u Demokratskom frontu.

Koliko je formiranje koalicije Za budućnost Crne Gore pogodilo režim pokazuju i gnusne laži koje režimski mediji plasiraju na račun supruge Andrije Mandića, Sanje, navode u Demokratskom frontu.

DF

“O njoj se laže u vezi suvlasništva nad određenom firmom u Beogradu a radi informisanja javnosti moramo reći da ona nikada nije bila vlasnik nijedne firme ni u Crnoj Gori ni van nje. Iako je bila odličan student ona nije mogla da se zaposli u strukturama gdje je vlasnik ili suvlasnik država, istina je da je do prije osam godina radila u privatnom preduzeću izvjesnog Aleksandra Karlovčana, koje je nakon njenog napuštanja preduzeća prestalo sa radom u Crnoj Gori. Tog gospodina nikada u životu nije sreo ni upoznao Andrija Mandić a i gospođa Mandić od tog vremena nije imala sa njim nikakvu komunikaciju. Dakle, ne farba Andrija Mandić Crnogorce, nego ih farbaju oni koji su im sve opljačkali – DPS i Milo Đukanović”, navodi DF.

Kako su dodali, zbog gnusnih laži koje su plasirali Sanja Mandić će tužiti Dnevne novine i portale koje su plasirale ove lažne vijesti.

“Pokušaji da se oblati Andrija Mandić a Srbija opet bude prikazana kao loša i kao glavni krivac za sve u Crnoj Gori ne mogu sakriti crnu rupu koju je režim iskopao u crnogorskoj ekonomiji i čiju dubinu ne možemo sagledati. Dok nam oni nude laži i podmetanja mi ćemo raditi na oporavku ekonomske situacije naših građana jer imamo plan da prevaziđemo ovu krizu zajedno. Vlastite potencijale Andrija Mandić će najbolje pokazati u Crnoj Gori posle pobjede na izborima i od toga će koristi imati građani Crne Gore a ne prijatelji DPS-a i njihovi tajkuni”, zaključuju u DF-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve