Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Ratka uhapšena jer je majka Milana Kneževića, tražićemo hitan sastanak sa načelnikom CB-a

Funkcioner DF-a Predrag Bulatović kazao je da Ratka ima samo jednu grešku - što je majka Milana Kneževića i što je učesnica litija

Lideri Demokratskog fronta okupili su se danas ispred Suda za prekršaje da daju podršku Ratki Knežević, majki lidera DNP-a Milana Kneževića koja je jutros uhapšena. Funkcioneri DF-a su kazali da će kao članovi Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore tražiti hitan sastanak sa načelnikom Centra bezbjednosti Podgorica.

Funkcioner DF-a Predrag Bulatović kazao je da Ratka ima samo jednu grešku – što je majka Milana Kneževića i što je učesnica litija.

“Milo Đukanović želi da isprovocira DF jer se boji litija. Mi našu borbu nastavljamo kako smo počeli, da putem litija stavimo Zakon o slobodi vjeroispovjesti van snage i da zaštitimo naš identitet. Ova akcija je usmjerena direktno na Milana Kneževića i DF”, rekao je Bulatović.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je građane da u znak protesta protiv “ovakvih policijskih akcija” u što većem broju prisustvuju litiji SPC u nedjelju.

Medojević smatra da Đukanović više ne može da kontroliše ponašanje i da želi da izazove nasilje.

“Pozivam sve birače DPS da se zapitaju kuda sve ovo void, ako im nisu svete majke? Nas ne mogu zaplašiti i mi smo tražili hitan sastanak sa načelnikom Centra bezbjednosti. Ovdje policija izlazi iz svojih policijskih ovlašćenja, to su parapolicijske snage”, rekao je Medojević.

Medojević je pozvao policijske službenike da “bace” uniformu.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve