Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DF: Radnici u magacinima sposobniji od bezbjednosnih službi i njihovog koordinatora

Napominju da je sada jasno zbog čega se, kako kažu sprečava ulazak DF u vladu

Predlažemo da se odlikuju radnici u magacinima Volija i da neko od njih pređe u bezbjednosne strukture jer su očigledno sposobniji od onih koje plaćamo za taj posao, kazali su iz Demokratskog fronta (DF) nakon što je Uprava te kompanije danas obavijestila  policiju da su u njihovom magacinu pronađeni paketi sa sumnjivom supstancom.

“Nova pošiljka droge koja je stigla u Crnu Goru ponovo je iznenadila policiju, carinu, bezbjednosne službe i njihovog glavnog koordinatora. Pošto nijednu veću pošiljku posljednjih godina nijesu otkrili policija i ANB, predlažemo da se odlikuju radnici u magacinima Volija i da neko od njih pređe u bezbjednosne strukture jer su očigledno sposobniji od onih koje plaćamo za taj posao”, saopštili su iz Demokratskog fronta (DF)

Možemo tek zamisliti, navode iz DF-a,  koliko dnevno “droge i drugih nelegalnih roba prolazi pred nosom policije i ANB i kakvoj su sve opasnosti izloženi građani CG, koji nemaju nikakvu zaštitu države”.

“Upravo na to liče bezbjednosne službe u CG, koje nisu reformisane nego se u njihovim redovima nalaze saradnici mafije i narko kartela, ocijenili su iz DF-a.

Napominju da je sada jasno zbog čega se, kako kažu sprečava ulazak DF u vladu.

“Ovakvo katastrofalno stanje rezultat je izostanka demontaže bivšeg režima, koji je bio političko krilo mafije, i organizovani kriminal potpuno relaksirano nastavlja svoje aktivnosti u CG, pronalazeći saveznike i u sadašnjoj vlasti. Sada je i jasno da se i zbog ovakvih kriminalnih poslova sprečava ulazak DF u vladu, jer svi znaju da bi odmah krenuo obračun sa organizovanim kriminalom i njihovim partnerima iz bivše i sadašnje vlasti”, zaključili su iz Df-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve