Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DF pravi koaliciju u Beranama, ali bez SNP-a

Oštinski odbor Nove srpske demokratije blagovremeno obavlja razgovore sa koalicionim partnerima u okviru Demokratskog fronta, formira timove koji će narednih dana aktivno krenuti u sprovođenje kampanje i predstaviti građanima onaj program i plan koji je objektivno moguće sporvesti u narednom četvorogodišnjem mandatu

Iako će na beranskim izborima nastupiti savez pod nazivom “Za budućnost Berana“ Demokrarski front neće ići u predizbornu koaliciju sa dosadašnjim koalicionim partnerom Socijalističkom narodnom partijom, kazala je poslanica DF-a i funkcionerka Nove srpske demokratije Jelena Božović za Portal RTCG.

“Dešavanja u proteklom peridu, njihova nejasna i neodređena politika je nešto što ih u ovom trenutku ne delegira da budu naši partneri. Politika Demokratskog fronta je bila i ostala jasna i nedvosmislena, bilo da se radi o lokalnom ili državnom nivou. Naši glasači to dobro znaju, kao i svi oni koji ovih dana dolaze da daju podršku našoj opciji”, kazala je ona.

Božovićeva je dodala da svako ko se opredijelio za politiku Nove srpske demokratije zna šta traži i zašto je došao baš tu.

“Zato toliko trajemo i zato su uzaludna nastojanja svih onih koji žele da našoj stranci na sve načine nanesu štetu” kazala je ona.

Oštinski odbor Nove srpske demokratije blagovremeno obavlja razgovore sa koalicionim partnerima u okviru Demokratskog fronta, formira timove koji će narednih dana aktivno krenuti u sprovođenje kampanje i predstaviti građanima onaj program i plan koji je objektivno moguće sporvesti u narednom četvorogodišnjem mandatu.

“Pored naših dugogodišnjih članova, Nova srpska demokratrija je dodatno osnažena novim članovima koji unose novu energiju, entuzijazam i želju da daju doprinos političkoj opciji koja će u narednom periodu biti nosilac vlasti u Beranama i samim tim raditi na unapređenju grada i života svih građana i građanki u ovoj opštini“,kazala je poslanica Božović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve