Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF: Opozicione stranke da se ujedine

Kako navode u DF-u, vlast koristi sva sredstva da ostane na vlasti i spremna je da tu vlast brani do poslednjeg građanina Crne Gore

Demokratski Front pozvao sve opozicione stranke, narod, NVO, sindikate, slobodne pojedince na proteste jer smatraju da je smjena vlasti nacionalni prioritet. Iz DF-a su još jednom pozvali kolege iz Demokratske Crne Gore da odmah napuste Odbor za reformu izbornog zakonodavstva i sjednu za sto sa opozicijom.

“Pljačka države i naroda i oni nikad neće stati”, smatraju u DF-u.

Kako navode u DF-u, vlast koristi sva sredstva da ostane na vlasti i spremna je da tu vlast brani do poslednjeg građanina Crne Gore.

Tužioci Stanković i Katnić nijesu dovedeni da gone kriminal, oni su dovedeni da gone DF”, naveli su u DF-u.

Oni smatraju da Crna Gora neće postati pravna država sve dok je DPS na vlasti, jer su to dva pojma koja se međusobno isključuju.

DF je ponovo pozvao kolege iz Demokratske Crne Gore da odmah napuste Odbor za reformu izbornog zakonodavstva i sjednu za sto sa  cijelom opozicijom kako bi dogovorili proteste.

“Oni nikada neće pristati na fer izbore pregovorima za zelenim stolom i usvajanjem zakona i uredbi. Na fer izbore pristaće samo ako se suoče sa narodom koji više ne može da trpi nepravdu”, ističu oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve