Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF odbrusio Abazoviću: “URA ucjenjuje i minira dogovor”

Poruku lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da Ministarstvo unutrašnjih poslova MUP neće prepustiti Demokratskom frontu dočekana je na nož od strane funkcionira ovog saveza, ali i građana koji podržavaju DF

Poruku lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da Ministarstvo unutrašnjih poslova MUP neće prepustiti Demokratskom frontu dočekana je na nož od strane funkcionira ovog saveza, ali i građana koji podržavaju DF.

Abazović

Član GO NSD Spasoje Tomić na Facebook-u je napisao da za njega nije neočekivana Abazovićeva izjava.

“Za mene nisu neočekivane ovakve stvari. Sjetimo se platforme Pozitivne iz Nikšića koju je lično pisao ovaj mladić sa slike (Abazović). Miniranje dogovora od strane URA je nešto što sam sinoć na neki način i najavio”, napisao je on danas na Facebook-u.

Tomić je sinoć u objavi na ovoj društvenoj mreži prozvao URA.

“Vjerujem da nikome neće pasti na pamet (gledam u vas iz URA), da pokušate da ucjenjujete na način da vam se ne sviđa kakva je kome frizura iz DF, da li vam izaziva bilo kakve emocije, ili vam se nešto kod naših rešenja ne sviđa. Mi ćemo dati naša kadrovska rešenja. Usput jesam li rekao da je Željko Ivanović lažovčina? Nisam? Patološki lažov!”, napisao je on.

Na današnju Abazovićevu poruku na Facebook-u je reagovao i portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić.

“Izgleda da je ona njegova (Abazovićeva) poruka “budite potpuno relaksirani” ipak bila upućena ka vrhu DPS-a, jer ovaj njegov tvit izaziva jako “neprijatne reakcije” kod većine građana koji ovih dana željno očekuju dogovor”, naveo je Bajčetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve