Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Od Demokrata samo možete da dobijete masakr razuma i gangrenu mozga

Demokratski front je u šoku posmatrao sinoćnje zastiđe od proslave praznika koji ste sinoć posvetili Josipu Brozu i još nekima koji nisu imali nikakve veze sa opštenarodnim ustankom Crne Gore, poručili su iz te partije

Čitajući saopštenja Demokrata, čovjek bi pomislio da se radi o ponavljajućim kreštavim parolama sa razglasa na ulicama Sjeverne Koreje, saopšteno je iz Demokratskog fronta. Jedino što se može dobiti od te kakofonije, kako kažu, nasljednika crvenih kmera su prozirne laži, masakr razuma i gangrena mozga.

“Trenutno na političkoj sceni u Crnoj Gori od Demokrata Alekse Bečića ne postoji ni manje stranke, ni većih galamdžija. Galama je u svrhu grčevite borbe da bi se sačuvale nezaslužene pozicije. Na ponašanje po kalupu Zdravka Krivokapića smo navikli, ali izgleda da i Aleksa pokušava nama kazati: Hvala ni za šta”, navode u saopštenju.

Iako je ranije imao oštrijih polemika i političkih okršaja sa Demokratama, dodaju, DF je pokazao širok demokratski kapacitet i nije mu bio problem da predloži i izglasa baš Bečića za predsjednika Skupštine Crne Gore. Tako da, poručuju, ne moraju Demokrate brinuti o tome šta su oni rekli lideru Demosa Miodragu Lekiću ili on njima.

“Ta funkcija na kojoj je Aleksa Bečić, nije mu pala s neba, niti mu je dao Zlatko Vujović ili Miloš Bešić, nego DF.Politika je ozbiljno zanimanje, a amaterizam, nemoć i odsustvo talenta za pisanje saopštenja je odlika Demokrata, koja iz dana u dan postaju tema i predmet za podsmijeh. Zamislite političku partiju koja uporno ponavlja da su DF i Andrija Mandić ljubomorni što je već duži niz godina Aleksa Bečić, po istraživanjima Milovih analitičara, ubjedljivo najpopularnija ličnost u Crnoj Gori?”, saopšteno je iz tog saveza.

Dodaju da je u sljedećim sopštenjima za očekivati je da Demokrate podnesu amandman da se izbori više ne održavaju, već da se na osnovu istraživanja Vujovića i Bešića proglašava predsjednik Crne Gore i verifikuju mandati poslanicima u Skupštini.

“Istina, to je i jedina šansa da se Demokrate približe DF, jer pomenuti DPS analitičari su pred izbore davali podršku Demokratama skoro duplo veću nego što bi im građani potom dali na izborima, a ta podrška je uvijek oko deset posto. Pošto su se sada sa Krivokapićem dokopali vlasti, očekivana je i jedna ovakva inicijativa, da se umjesto izbora organizuje ispitivanje javnog mnjenja od strane Zlatka Vujovića, inače učesnika svih komitskih okupljanja”, navode oni.

Pored NVO udarnika, podrška Bečiću je od potpredsjednika DPS-a Ivana Vukovića, i kako kažu, kolumniste Željka Ivanovića Palestinca i Balše Brkovića, zvanog Šištavi Džo, nije slučajna.

“Željko će za svoje škrabotine garant primiti nagradu u pojasu Gaze, a Šištavi će navratiti kod Belog koji će mu dati bakšiš iz kase Granda. Sa druge strane, slika da su Demokrate formirale stranku bez centa i imali onako skupe kampanje, a da nisu u početku imali bilo kakvih budžetskih finansiranja je jedino logičpna i prihvatljiva teletabisima”, navode oni.

Kako smatraju u DF-u, konstatacija da su Bečićeve Demokrate nekima ,,trn u oku” je možda i najbolja potvrda njihove paranoje.

“Što se tiče hvale o tome da posjedujete trn, potpuno nam je nebitno i radite sa njim, u vašem odabranom društvu, što god želite. Ali to što zabadate trn u zdravu nogu srpskom narodu je vaša velika sramota, a taj vid političkog djelovanja postaje prepoznatljiv i nezaustavljiv”, ističu oni.

Nije normalno, navode, u svakom saopštenju napadati sa toliko mržnje Srbe na Kosovu, okupljene oko Srpske liste, Srbe u Srbiji koji su većinski uz predsjednika Aleksandra Vučića. Srbi u Crnoj Gori, poručuju u tom savezu, poslije sve učestalijih antisrpskih poteza Demokrata, a naročito poslije glasanja o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici i nepotpisivanja Temeljnog ugovora, nijesu nikada u većem broju stale uz Andriju Mandića i DF.

“Na drugoj strani, u saopštenjima tek ovlaš pomenete DPS, a sa njegovim satelitima nikad u većoj ljubavi. Na dodjeli Trinaestojulske nagrade ste prkosno “kano klisurine” nastavili njihovim stopama i magijskim ritualima prizivali Tita i Goli otok. Ta sramota od programa koju ste sinoć priredili Crnoj Gori najviše govori o tome koliko ste politički anahroni. Mladi po godinama, a po ponašanju veoma stari, najobičniji titoisti koji se lažno predstavljaju evropljanima”, ističu u saopštenju.

Poručuju da ne idu evropske vrijednosti zajedno sa slavljenjem komunističkog diktatora koji je poubijao na desetine hiljada građana Crne Gore. Ubio je komplet sveštenstvo SPC iz Crne Gore i mitropolita Joanikija Lipovca, a njegovog naslednika na tronu Sv. Petra, koji nosi njegovo ime, ste počastili obredom povampirenja brozovskog zlikovca.

“Demokratski front je u šoku posmatrao sinoćnje zastiđe od proslave praznika koji ste sinoć posvetili Josipu Brozu i još nekima koji nisu imali nikakve veze sa opštenarodnim ustankom Crne Gore. Zašto to radite i zašto sramotite Crnu Goru tako što je prikazujete kao zemlju u kojoj žive sve sami crveni kmeri?”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
12.07.2021-00:13 00:13

Nista se ti ne brini Pipune,,Ti ne moz’ dobit ni masakr razuma ni gangenu mozga… Za nesto tako prvo treba imati razuma i mozga…Tebi ta tvoja tintara sluzi samo kao aerodrom za muhe