Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Narednih dana sastanci na temu izbora nove Vlade

- Ako smo svi posvećeni evropskim integracijama kao što to javno saopštavamo, onda treba da pođemo od činjenice da nas izostanak eventualnog dogovora u parlamentarnoj većini sve više i više udaljava od tog cilja

Ostali članovi vladajuće koalicije su današnjim odgovorima iskazali spremnost da razgovaraju o svim pitanjima vezano za temu nove Vlade kao i sve druge koje se odnose na budućnost Crne Gore, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Najavili su da će u narednim danima organizovati pojedinačne sastanke sa svim partnerima” kako bi prije organizacije ponovnog zajedničkog sastanka mogli da se pojavimo sa cjelovitim, i vjerujemo usaglašenim rešenjem, a na osnovu onog što smo obećali građanima u predizbornoj kampanji”.

– Ako smo svi posvećeni evropskim integracijama kao što to javno saopštavamo, onda treba da pođemo od činjenice da nas izostanak eventualnog dogovora u parlamentarnoj većini sve više i više udaljava od tog cilja.

Oslanjajući se na snažnu podršku koju su nam dali naši građani na izborima 30. avgusta prošle godine i ne želeći da iznevjerimo njihova očekivanja Demokratski front će uložiti najveće moguće napore da nađemo zajednički jezik i postignemo sveobuhvatan dogovor na korist svih građana Crne Gore – poručili su iz tog političkog saveza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KEEKEEEC
12.11.2021-16:56 16:56

Cetnicki vojvoda MANDIC oce sad da se preokrene od RUSIJE ka KINI CETO prolupali motor se ne popravlja !