Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Na ulicama Podgorice uz crnogorske i albanske zastave

U susret dolasku albanskog predsjednika Ilira Mete u Crnu Goru, na ulicama Podgorice uz crnogorske, istaknute su i albanke zastave, saopšteno je iz Nove srpske demokratije.

“Prvi put kao dio folklora, koji je naručio Milo Đukanović, imamo zajedno na ulicama Podgorice istaknute albansku zastavu i zastavu Crne Gore. Opredeljenje Đukanovića, da dočeka svog albanskog kolegu onako kako nije nijednog drugog, predstavlja odgovor na susret lidera Demokratskog fronta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu”, saopšteno je NSD.

Kažu i da je sada vidimo da potreba za promjenom državnih simbola istinski postoji i da, kako navodi NSD, nije slučajno što postoje estetske sličnosti između zastava Crne Gore i Albanije.

Foto: Nova srpska demokratijaFoto: Nova srpska demokratija

“Ovim potezom Đukanovića ozvaničeno je priklanjanje režima u Crnoj Gori velikoalbanskoj državnoj politici. DF će istrajavati na svojoj politici očuvanja tradicionalne Crne Gore, dobrih odnosa sa Rusijom i otvorenih granica sa Srbijom i Srpskom i vjerujemo da ćemo tom politikom pobjediti Đukanovićev, Ramin i Tačijev velikoalbaski državni koncept koji se pokušava nametnuti Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju NSD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve