Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Markoviću odgovara bezlična Vlada u kojoj bezlični premijer ne smije da krene u obračun sa bivšim režimom

Poručuju da je zanimljivo da Marković i premijer Zdravko Krivokapić imaju mnoge identične stavove, posebno o DF, Srbiji, srpskom narodu i Rezoluciji o Srebrenici

Posljednji napad poslanika DPS-a Duška Markovića na SPC, Demokratski front, Srbiju i srpski narod nije otkrio ništa novo osim da se DPS zaglavio u antisrpstvu i da je kod njih, opravdano, uvijek prisutan strah od DF-a, saopšteno je danas iz tog saveza.

“Jer, jasno je zašto se Marković pribojava ulaska DF u vladu, znajući da smo dali obećanje građanima da ćemo izvršiti demontažu bivšeg režima. I biće tako. Zato njemu i sličnima odgovara ovakva bezlična vlada u kojoj bezlični premijer ne smije da krene u obračun sa bivšim režimom”, navode u saopštenju.

Poručuju da je zanimljivo da Marković i premijer Zdravko Krivokapić imaju mnoge identične stavove, posebno o DF, Srbiji, srpskom narodu i Rezoluciji o Srebrenici.

“Zato se postavlja logično pitanje – kako je došlo do toga da Marković i Krivokapić imaju gotovo iste stavove o nekim pitanjima, posebno kada su meta srpski narod, DF, Srbija, a u tome im se priključio i Aleksa Bečić? Tome približavanju stavova je svakako mnogo više doprinio Krivokapić, koji umjesto da štiti interese onih koji su glasali koaliciju Za budućnost Crne Gore, on se odrekao svega što je pričao u kampanji i odrekao se ljudi koji su glasali koaliciju i prigrlio politiku DPS, posebno spoljnu politiku, što je potvrdio i njegov ministar vanjskih poslova koji se zakleo da neće skrenuti sa spoljnopolitičkih prioriteta Mila Đukanovića“, ocijenili su iz DF-a.

Zato, dodaju da danas ne mogu da razlikuju stavove Bečića i Krivokapića od onih koje saopštava DPS.

“Vidjeli smo da Krivokapić i Bečić čak preuzimaju i parole DPS i očigledno je da se radi ne samo o koordinisanom djelovanju, nego o tome da Milo Đukanović, Duško Marković, Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić imaju istoga gazdu. Taj gazda ih je za sada okupio oko antisrpstva i oko toga da se ne smije dirati u politiku DPS prije 30. avgusta. To rušenje narodne volje građana se mora zaustaviti i najzad krenuti u procese koji su morali da se dese od 30. avgusta do danas”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve