Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Krivokapić izdao sve čega se dohvatio, Bogu hvala što Crna Gora nema nuklearno oružje, jer bi Apokalipsa stigla ranije

Iz DF-a preporučuju tehničkom premijeru da se prvo razjasni sa svojim duhovnikom

Tehnički premijer Zdravko Krivokapić, poznatiji kao “Istina”, nikako da se pomiri s činjenicom da je za nešto više od godinu dana zajedno sa svojim albanskim bratom Dritanom uspio da izda sve čega se dotakao, da treba da budemo zahvalni Bogu što Crna Gora nema nuklearno oružje, jer bi Apokalipsa stigla znatno ranije u ove krajeve nego što piše u Bibliji, saopštili su iz Demokratskog fronta reagujući na izjavu Krivokapića u kojoj je kazao DF “besprizornim izmišljotinama napadaju Vladu koju su srušili”.

“Ovaj politički kusur pokupljen iz novčanika Radmile Vojvodić, jedino je bio uspješan u desantima na zapadne ambasade i odricanju od sopstvenog naroda koji je uzalud vjerovao da Zdravko “Istina” neće postati drugi Novak Kilibarda. Ali za ovih godinu dana rukoljubivi profesor je uspio da zasijeni i Novaka Kilibardu, što je bio poduhvat ravan zauzimanju Monteveresta u trenerci i boroletama u kojima je dočekivao češke turiste u svojoj nelegalno sagrađenoj vili u Bijeloj”, navode iz DF-a.

Prema njihovim riječima, tražiti “od Đukanovićevog tužilaštva da lideri DF- a budu osuđeni u sramnoj sudskoj farsi”, može samo, kako dodaju, individua koja je “u patološkoj želji za foteljom izgubila elementarni osjećaj ljudskosti”.

“Profesoru “Istini” nije smetao DF kad ga je iz nekog akademskog špajza postavio na čelo liste, i kao brutalnog anonimusa i političkog analfabetu predložio za mandatara i premijera. Tad su mu infrastruktura i glasovi DF-a i te kako odgovarali, posebno dok je za vrijeme izborne kampanje sa flašom rakije u ruci ljubio trobojke i krstio se pred svakim saobraćajnim znakom”, poručuju iz DF-a.

Međutim, čim je, dalje navode, “Istina” postao premijer, prvo je “zatražio da lideri DF-a budu presuđeni, kako bi lakše proglašavao srpski narod za genocidni, priznavao Kosovo, uvodio sankcije Rusiji, a istovremeno svojoj porodici obezbjeđivao biznis varijante o kojima ćemo tek upoznati javnosti”.

“Pritom, bez ikakve nelagode, kad god mu je bilo potrebno da prevari “svoj” mili narod”, Zdravko “Istina” se pozivao na mitropolita Amfilohija, skrnaveći tako uspomenu na veličanstvene litije i odbranu naše crkve. Uostalom, o profesoru “Istini” najbolje je rekao njegov bivši duhovnik Nikodim Bogosavljević koji ga je izgleda poznavao bolje nego crnogorski građani:”Profesor Zdravko Krivokapić je kod mene bio 100 odsto Srbin i antiamfilohijevac i sve što sam ja govorio protiv Amfilohija javno i u njegovoj kući, on je dodavao još toliko. Da bi se na kraju ispostavilo da je on 200 odsto Crnogorac. Njegova žena je htela da nastavi tu zajednicu, međutim kada je on ustao protiv Leposavića, ja sam joj rekao da ne želim da imam nikakvu zajednicu sa njima i blokirao njen Vajber broj.””, navode iz DF-a.

Iz DF-a preporučuju tehničkom premijeru da se prvo razjasni sa svojim duhovnikom.

“Imajući u vidu kakvim se “biranim” riječima duhovnik Nikodim obratio Zdravku Krivokapiću, hrišćanski preporučujemo tehničkom premijeru da se prvo razjasni sa svojim duhovnikom, jer izgleda ko je poznavao profesora “Istinu”, ni pakao mu neće teško pasti”, zaključuju iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve