Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF kreće u rekonstrukciju Vlade, tražiće podršku Bošnjačke stranke i Albanske liste?

Planiraju da rekonstrukcijom vlade formiraju 18 ministarstava

Demokratski front od danas će krenuti u proces rekonstrukcije Vlade Zdravka Krivokapića, saznaje portal Standard.

DF će na pregovore o rekonstrukciji pozvati Bošnjačku stranku i Albansku listu, od kojih će tražiti podršku. Planiraju da rekonstrukcijom vlade formiraju 18 ministarstava.

Takođe, oni će tražiti od predsjednika Skupštine Alekse Bečića, da sve zakone koje su predali stavi na dnevni red.

Podsjetimo, danas je u Skupštini Crne Gore održan sastanak lidera stranaka parlamentarne većine. Tema je bila prevazilaženje političke krize i kako su kazali iz DF-a, brza i temeljita demontaža Demokratske partije socijalista po dubini.

Sastanku prisustvuju Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Milan Knežević, Vladan Joković, Momo Koprivica, Dritan Abazović, Miodrag Lekić, Goran Danilović, Srdjan Pavićević, Maksim Vučinić i Marko Marko Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gernsheim
05.04.2021-16:38 16:38

Pazi da vas ne podrze Albanci i Bošnjaci Srpski četnici koliko ste samo zla nanijeli tim narodima to vam neće nikad zaboravit ali gori su oni izdajnici iz URE da nisu podrzali četnike nebi došlo do ovoga….

Ha20
05.04.2021-17:05 17:05

” Trazice podrsku Bosnjacke stranke i Albanske liste ” Dzelati koji su ih klali i protjerivali 90. godina se prave blesavi i misle da su im to Bosnjaci i Albanci zaboravili. Oni misle da su i ovi drugi isti kao i onaj sugavi Efendija Drtan Abazovic, mislim da su se malo zalaufovali li ovoga puta uzalud.