Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF: Katnić je dio mafijaškog klana, ali pravda stiže, lisice zveckaju

Dolazi vrijeme pravne države, pa neka se Katnić pripremi, poručuju iz DF-a

Iako je već postalo nezanimljivo i bespredmetno baviti se Milivojem Katnićem, ponekad treba reagovati na njegove nebuloze, kako građani ne bi ostali u nekoj nedoumici0. Poznato je da on konferencije za novinare i intervjue koristi za svoje cirkuske nastupe, ali i plasiranje neistina i spinova, pa je i sada saopštio laž kako DF navodno vrši pritisak na Dritana Abazovića, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Kao jedan od viđenijih poslušnika Mila Đukanovića, Katnić je ovo izrekao upravo kao jednu vrstu pritiska na Abazovića u trenutku kada se kreće u proces pregovora oko rekonstrukcije Vlade i izglasavanja tužilačkog savjeta. I kako se Katniću bliži smjena, i kako sve glasnije zveckaju lisice, tako se pojačava i njegov strah, i ko zna šta će još bulazniti u ovom kratkom periodu do odlaska sa funkcije”, ističe DF.

Kako su dodali, kad već pominje organizovane kriminalne grupe, “valja podsjetiti javnost da je upravo Katnić prepoznat kao jedan od ključnih članova mafijaškog klana Mila Đukanovića, pa će biti zanimljivo kada pred licem zakona bude govorio sve što zna o brojnim zlodjelima koje je taj kartel napravio svih ovih godina”.

“Moramo, takođe, napomenuti da Katnić nije slučajno zaobiđen kod poslednje velike zaplene droge. To je urađeno na zahtjev međunarodnog faktora, koji odlično zna da bi uključivanje Katnića u ovaj slučaj bilo samo od koristi krijumčarima i kriminalnim grupama, koje bi bile upozorene i tako bi akcija propala”, tvrdi DF.

Takođe, tvrde, postoje informacije da je Katnić boravio na Cetinju kako bi učestvovao u nasilju i mora se ispitati njegova uloga u svemu tome što je imalo i odlike državnog udara.

“To su oni čuveni događaji kada su Milo Đukanović, Filip Vujanović, Brano Gvozdenović, i drugi iz DPS-a nestali u akciji, dok je jedini od političara viđen Ranko Krivokapić, koji je u povlačenju i povrijeđen. Zato je, umjesto svih tih Cetinjana i Katunjana, u proboj krenuo Mojkovčanin Veljović, dok je te akcije medijski podržavao još jedan Mojkovčanin, naturalizovani Cetinjanin iz SDP. Nego, da se vratimo na glavnog junaka današnje priče…Dolazi vrijeme pravne države, pa neka se Katnić pripremi”, zaključuje DF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
17.09.2021-19:49 19:49

E mucite gadovi cetnicki,takve tri balege ka vas trojica na slici nema u njednu stalu dje je stoka,ppsebno seljacki djilkos iz Kaludre Medojevic.Medo pozdravi Marinu,moze ona jos.

Strme
18.09.2021-14:11 14:11
Reply to  gagi

To kako pishete nije u skladu sa misljenjem vaseg Coca, naime pisanije i dr. novinara tu je bilo da pozdravljaju apsenje- Katane. Pa se jedno medjusbono u kuci- dogovorite da vi se ne javlja gdina Nikac od-Rovaca. :-)

pero
17.09.2021-20:01 20:01

Koga vi prozivate robiojasi, moracete prvo u zatvor:

Evropa
17.09.2021-20:11 20:11

E Cetnicke splacine sta vi trazire po CRNOJ GORI !

Neko tamo
17.09.2021-21:51 21:51

Marš za srbiju četunjare
Pa tamo pravite vase uličarske predstave