Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Katnić da podnese ostavku

Podižući optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića samo za pranje novca, ali ne i za organizovano kriminalno udruživanje, Milivoje Katnić je zaslužio da odmah bude smijenjen i procesuiran zbog zloupotrebe službenog položaja i pružanja pomoći pri izvršenju krivičnog djela, poručili su iz Demokratskog fronta (DF)

Podižući optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića samo za pranje novca, ali ne i za organizovano kriminalno udruživanje, Milivoje Katnić je zaslužio da odmah bude smijenjen i procesuiran zbog zloupotrebe službenog položaja i pružanja pomoći pri izvršenju krivičnog djela, poručili su iz Demokratskog fronta (DF).

“Iako je čitava Crna Gora vidjela kako Migo Stijepović uzima od Duška Kneževića 97. 500 evra, koje kasnije dijeli izbornim štabovima u Zeti, ispada da su kriminalnu grupu formirali oni kojima je Stijepović dao novac za kupovinu glasova, a ne predsjednik DPS-a Milo Đukanović i njegov savjetnik Stijepović”, navodi se u saopštenju.

Ova optužnica je, smatraju u DF-u, posebno skandalozna i sa aspekta posljednjeg snimka koji je objavio Duško Knežević, na kojem se dok on daje novac Stijepoviću, jasno čuje: “Ovo ti je za Mila”.

Iz DF -a poručuju da ne samo da nema Đukanovića u optužnici, već, kako navode, nema ni Stijepovića.

“Zato se postavlja pitanje za čije potrebe su aktivisti DPS-a kupovali glasove u Zeti za vrijeme parlamentarnih izbora 2016. ako nisu za Đukanovića i Stijepovića? Ovakvom kriminalnom optužnicom od strane Milivoja Katnića, stvorili su se uslovi, da Ivica Stanković i on automatski budu smijenjeni, suspendovani i procesuirani”, saopštili su iz DF-a.

Pitaju i kako je moguće da je Duško Knežević, “kojeg po nalogu Đukanovića reketira Stijepović, organizator kriminalne grupe, i to zajedno sa aktivistima DPS-a, kojima novac donosi isti Stijepović?”

Iz ove partije na kraju pitaju i šta će biti sa 50. 000 eura kojih nema u optužnici a koje je, kako se navodi po tvrdnjama tužilaštva, Stijepović zadržao za sebe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve