Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Kad Nikolić i DPS prijete krivičnom prijavom, zaista je tragikomično

Nakon što je poslanik DPS-a Andrija Nikolić večeras kazao kako su dešavanja u Budvi pokazna vježba šta opozicija priprema za državne izbore, reagovali su iz DF-a

Nakon što je poslanik DPS-a Andrija Nikolić večeras kazao kako su dešavanja u Budvi pokazna vježba šta opozicija priprema za državne izbore, reagovali su iz DF-a.

“Nikolić se drznuo da prijeti zaposlenima u Opštini Budva i time otkrio frustaciju ostataka organizovane kriminalne grupe koja pokušava da uhapsi opštinu, zaposlene i građane koji se okupljaju da pruže podršku jedinim legitimnim predstavnicima naroda. Kada Nikolić i DPS prijete krivičnim prijavama to zaista zvuči tragikomično jer je Nikolić po prijavi odbornika DF već označen kao pripadnik organizovane grupe koja vrši puč u Opštini Budva”, saopštili su iz DF-a.

Kazali su i kako odaju priznanje svim slobodnim građanima Budve na odlučnosti da ne dozvole, kako kažu, organizovanoj kriminalnoj grupi na čelu sa novim šefom, da uzurpiraju opštinu i nastave sa pljačkom i otimačinom baš kao njihovi prethodnici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve