Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Jedini ”grijeh” što štite izbornu volju Budvana

Hapšenje Jasne Dokić, Dragana Božovića i Dragana Krapovića dokazuje još jednom da su lica iz SDT spremna da se služe, kako navode, najsramnijim podvalama

Uhapšenim članovima Demokratskog fronta (DF) Jasni Dokić, Draganu Božoviću i Draganu Krapoviću je jedini “grijeh” što su odani svom gradu i građanima i što štite izbornu volju Budvana, saopštio je u reagovanju Demokratski front (DF).

foto Logo

Ističu da nema kraja, kako navode, podmetačinama i sramnim radnjama Specijalnog državnog tužilaštva.

“Nakon terora koji SDT sprovodi nad DF i njegovim liderima i montiranja dokaza u lažnom državnom udaru, na red su došli naši i drugi opozicioni funkcioneri iz Budve, čiji je jedini ‘grijeh’ što su odani svom gradu i građanima i što štite izbornu volju Budvana”, navode u saopštenju.

Hapšenje Jasne Dokić, Dragana Božovića i Dragana Krapovića dokazuje još jednom da su lica iz SDT spremna da se služe, kako navode, najsramnijim podvalama.

“Ima li većeg poniženja za Katnića nego hapšenje Jasne Dokić, časne žene, majke, koja svoju funkciju direktora Vodovoda obavlja pošteno i odgovorno. Međutim, upravo je njen grijeh to što svoj posao radi pošteno i odgovorno”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve