Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: “Imamo dokumenta koja potvrđuju našu odbranu”

Demokratski front tvrdi da imaju i informacije i dokumenta koji, kako kažu, potvrđuju odbranu DF-a u slučaju "Državni udar" 2016. godine, saopštili su na pres konferenciji. Današnju konferenciju, lideri tog saveza okarakterisali su kao trijumf, ne samo DF-a, već, kako kažu, i istine

Demokratski front tvrdi da imaju i informacije i dokumenta koji, kako kažu, potvrđuju odbranu DF-a u slučaju “Državni udar” 2016. godine, saopštili su na pres konferenciji. Današnju konferenciju, lideri tog saveza okarakterisali su kao trijumf, ne samo DF-a, već, kako kažu, i istine.

foto DF

“Da li će Milivoje Katnić podići optužnicu protiv deset stranih državljana, na kraju ove istrage, ovog fijaska koju je doživio od centrale Interpola i da li će ovaj dopis Interpola u kojem se kaže da se odbija zahtjev Interpola za Šavivom i Asadom zbog političkih motiva ući u spise Apelacionog suda koji treba da odlučuje o žalbi Milana i Andrije vezano za presudu Višeg suda u aferi ‘Lažni Državni udar'”, kazao je Nebojša Medojević na konferenciji.

“To je dokument u kojem Specijalno državno tužilaštvo priznaje da je dobilo informaciju da je Saša Sinđelić sniman pod mjerama tajnog nadzora i traže da se uhapse predstavnici bie iste BIA kojoj se Milivoje Katnić 2016. zahvaljivao”, dodao je Milan Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve