Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DF ima ponudu: Obnovimo parlamentarnu većinu i izaberimo novu Vladu

Pošto od skraćenja mandata Skupštini za sada nema ništa, Demokratski front za kolege iz parlamentarne većine sada ima novu ponudu

Pošto od skraćenja mandata Skupštini za sada nema ništa, Demokratski front za kolege iz parlamentarne većine sada ima novu ponudu.

“Da se zajednički danas ili sjutra dogovorimo da sazovemo vanrednu sjednicu Skupštine i da obnovimo parlamentarnu većinu. Da prva tačka dnevnog reda bude izbor nove Vlade, druga tačka zakon o lokalnoj samoupravi”, kazao je jedan od lidera DF-a Milan Knežević u emisiji Načisto na TV Vijesti.

On je potvrdio da će lider NOVA-e Andrija Mandić biti predsjednički kandidat DF-a ukoliko Milo Đukanović bude kandidat Demokratske partije socijalista za izbore zakazane za 19.mart.

“DF ima kandidata, ja znam njegovo ime. Već smo sakupili 10.000 potpisa”, naveo je Knežević.

Uvjeren je da će se njihov kandidat naći u drugom krugu sa kandidatom DPS-a, za koga vjeruje da će biti Milo Đukanović.

“Ja nisam u igri”, dodao je Knežević.

Poručuje da je DF spreman da se potpisima obaveže da su spremni da podrže bilo kog kandidata u drugom krugu koji se nađe naspram DPS-ovog, ali očekuje i suprotno.

“Ako se desi da naš kandidat ne uđe u drugi krug, mi ćemo podržati Spajića ako bude u tom drugom krugu, Bečića, spremni smo da se javno obavežemo potpisima”, obećava Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
26.01.2023-19:27 19:27

…zetski Pipun /samozvani/sa parlamentarnom vecinom oce da povuce priznanje CG Kosova -“crknite i puknite” ali Vučic ce ovih dana priznati Kosovo -“crkni i pukni “Pipunčiću !…