Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: “Đukanović posljednji koji bi trebalo da se raduje Pompeu”

Kao dokaz da se Milo Đukanović nimalo ne raduje posjeti gospodina Pompea crnogorskoj javnosti DF je objavio rješenje Višeg suda o određivanju pritvora šestorici američkih državljana agenata CIA i FBI pod sumnjom da su zajedno sa DF - om učestvovali u pokušaju terorizma na dan izbora 2016

Demokratski front smatra da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović posljednja osoba koja bi trebalo da se raduje dolasku američkog državnog sekretara Majka Pompea u Crnu Goru, jer je, kako kažu u DF-u, Đukanović učinio sve ne bi li na američkim predsjedničkim izborima 2016. pobijedila Hilari Klinton tadašnja vodeća predstavnica Soroševe neoliberalne politike u svijetu.

Majk Pompeo

“Ovakva kampanja protiv predsjednika Donalda Trampa traje do današnjeg dana kroz različite vidove subverzije: od šverca dvadeset tona kokaina u SAD do procesuiranja američkih agenata FBI-a i CIA, i to pod sumnjom da su zajedno sa liderima DF- a i agentima GRU- a planirali državni udar ne bi li zaustavili učlanjenje Crne Gore u NATO,” navode u DF-u.

Oni navode da je čitav spektar aktivnosti usmjerenih protiv, kako kažu, legitimno izabranog američkog predsjednika i njegovih saradnika samo nastavak politike duboke države čiji je jedan od evropskih lidera i Milo Đukanović koji otvoreno podržava opoziv koji su Demokrate pokrenule u Kongresu.

Kao dokaz da se Milo Đukanović nimalo ne raduje posjeti gospodina Pompea crnogorskoj javnosti DF je objavio rješenje Višeg suda o određivanju pritvora šestorici američkih državljana agenata CIA i FBI pod sumnjom da su zajedno sa DF – om učestvovali u pokušaju terorizma na dan izbora 2016.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve