Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DF DPS-u: U bezbožničkom naumu kidišete na Ostrog

Organizovana kriminalna grupa ili skraćeno DPS u svom nerazumnom i bezbožničkom naumu da kidiše na manastir Ostrog i druge pravoslavne svetinje zaboravlja na jasne i direktne poruke koje su lideri DF- a uputili šefu ove mafijaške organizacije, poručili su iz Demokratskog fronta DPS-u

Organizovana kriminalna grupa ili skraćeno DPS u svom nerazumnom i bezbožničkom naumu da kidiše na manastir Ostrog i druge pravoslavne svetinje zaboravlja na jasne i direktne poruke koje su lideri DF- a uputili šefu ove mafijaške organizacije, poručili su iz Demokratskog fronta DPS-u.

Saopštenje DF-a prenosimo u cjelosti:

Kad je instalirano sudsko vijeće na čelu sa Suzanom Mugošom donijelo nepravosnažnu presudu Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, naši lideri su poručili da je njihov dužnik u ovom montiranom procesu Milo Đukanović. I nisu u pomoć zvali ni crkvu, ni narod, već su se pred svetinjama zakleli što će uraditi njih dvojica i članovi njihovih porodica. A što je najvažnije, Milo Đukanović to veoma dobro zna, iako je ovih dana bezuspješno bježao od vlastite odgovornosti u ovom sramnom i kriminalnom političkom procesu. Zato dobronamjerno preporučujemo Đukanoviću i njegovim krvožednim satrapima da se ne skrivaju iza ugroženosti države i institucija, jer on nikad nije bio personifikacija ni državnosti ni zakonitosti. I svakako da mu to ne može pomoći ukoliko krene da likvidira i hapsi lidere DF-a, jer će se uvijek naći makar jedan Mandić i Knežević da ispuni zakletvu.

A što se tiče crkveno narodnog sabora u Nikšiću, još jednom ponavljamo, da ostajemo vjerni zakletvi sa Trojičidanskog sabora u Podgorici, i da čekamo blagoslov i poruke naših episkopa. Zaista bi voljeli da niko ne testira našu odlučnost da branimo jedino što niste ovom narodu uzeli: čast i vjeru. Zato je najbolje za Crnu Goru i njen namučeni narod da sjutra zatražite oprost od Svetog Vasilija Ostroškog, a da onda povučete zakon, jer zlo dobra donijeti neće.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve