Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Demokrate su najveća nada srpskih protivnika u cilju zaustavljanja popisa

Kako ističu, zato pokušavaju da napadima na Andriju Mandića svoj stvarni jednocifreni rejting podignu na nezasluženi nivo

Nakon što su Demokrate pozvale Demokratski front (DF) da obećaju narodu Crne Gore da neće izdati borbu građana,iz DF-a su poručili dasu Demokrate najveća nada srpskih protivnika u cilju zaustavljanja popisa.

“Nije lako Demokratama da prihvate činjenicu, da ni kada naruče i uredno plate namještenu anketu, njihov lider Aleksa Bečić ne može da dosegne 20 posto podrške”, dodaju iz DF-a.

Kako ističu, zato pokušavaju da napadima na Andriju Mandića svoj stvarni jednocifreni rejting podignu na nezasluženi nivo.

“Izborni rezultati su nam najvažniji dokazi da sve slične ankete, poput ove sa kojom sada mašu, Aleksi, Bogdanoviću i društvu, su obična laž i nemaju nikakve veze sa stvarnošću. To znamo mi, to znaju oni, a najbolji izborni rezultat čitave okupljene koalicije nije prešao 12,5 posto izašlih”, poručuju iz DF-a.

Prema njihovim riječima u politici, mali uvijek napadaju veće i jače kako bi skrenuli pažnju na sebe.

“Mlađane Demokrate uzalud gube vrijeme jer Andrija Mandić je odavno prevazišao granice preko kojih Demokrate nikada neće moći da pređu. Andriju vole milioni Srba, od San Dijega, Čikaga, Evrope pa do Vladivostoka, vole ga i mladi i stari. Andrija Mandić je mnogo učinio na očuvanju nacionalnog identiteta Srba, kako na prostoru Crne Gore i okolnih srpskih zemalja, tako i na svim kontinentima gdje žive Srbi”, saopštili su iz DF-a.

Napominju da Mandiću nije potrebna reklama, ni funkcija predsjednika Vlade ili Skupštine, ne mora da bude ni na poslaničkoj listi, za njega znaju, poštuju ga i vole Srbi gdje god živjeli, i ne samo oni već svi oni koji cijene časne ljude bez obzira kojoj vjeri pripadali.

“On se ne penje na unaprijed pripremljene podeste (od kojih je jedan zaboravljen u SNP)ili podiže na prste da bi izgledao veći, njemu ne treba državna funkcije da bi izgledao važniji, ni cirkusantske predstave od pojavljivanja u javnosti. Na drugoj strani, koja je uloga Demokrate Alekse Bečića?”, navode iz DF-a.

Dodaju da je uloga lokalna, beznačajna i za jednokratnu upotrebu.

“Aleksa treba da nastavi niz koji su započeli Brozove komitetlije odvajanjem pravoslavnog naroda Crne Gore od njegove nacionalne, jezičke i duhovne matice, a tu opasnu politiku je prepoznala, raskrinkala i u konačnom zaustavila mudra i hrabra politika koju već godinama predvodi Andrija Mandić”, dodaju iz DF-a.

Prema njihovim riječima takva politika je pokrenula točak istorije u pravom smjeru i za kratko vrijeme broj Srba u Crnoj Gori, koji je bio jednocifren, povratila na trideset posto ne zaboravljajući da je on u doba nekadašnje knjaževine i kraljevine Crne Gore iznosio 98 posto.

“Nije teško pogoditi da su Demokrate najveća nada srpskih protivnika da spriječe održavanje prvog slobodnog popisa naroda u Crnoj Gori na kojem bi se utvrdilo da su Srbi najbrojnija nacionalna zajednica. Zato prva i druga familija daju Demokratama svu potrebnu logističku podršku da spriječe popis ili ovakvim kampanjama i podjelama pokušaju da se što manje građana izjasne kao Srbi, da govore srpskim jezikom i da pripadaju SPC”, ističu iz DF-a.

Kako navode, u tom kontekstu se i istrajava na politici neprijateljstva prema Srbiji, zato se usvajaju sramotne rezolucije protiv srpskog naroda, protjeruje ambasadaor Srbije i podržava lažna država Kosovo.

“Demokrate su na ovome prljavom zadatku već poražene jer su otkriveni, a laž i prevara više ne prolaze kod Srba na ovim prostorima”, saopštili su iz DF-a.

Poručuju da je najvažnije da su od onih koje žele da zbune i prevare pročitani, “a šta ćete da radite u vašoj stranačkoj infrastrukturi to je vaša stvar i nas ne interesuje”.

“Što se tiče vašeg pitanja da obećamo da nećemo izdati volju naroda, odgovor svi znaju, jer mi nismo, niti ćemo ikada izdati, a vi morate da obećate, da poslije zadnjih izdaja narodne volje i nesporno utvrđenog kontinuiteta izdaje svega onoga zašta ste se donedavno zalagali, nećete vise činiti slične stvari. Sve je jasnije da oni razgovori koje Katnić drži u fioci i povremeno pušta u javnost direktno usmjeravaju vašu sadašnju politiku i naređuje vam da napadate DF. Ali čim se oslobodi tužilaštvo, sve ćemo fioke otvoriti, ali se za vašu plašimo da je to Pandorina kutija”, zaključuju iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andrea
03.07.2021-11:30 11:30

Bili su po pamet i pare u majcicu rusiju i srbiju! Sad po instrukcijama nastavljaju da ruse sve sto je Crnogorsko! Fasisti!