Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DF: Čudni postupci Demokrata

Povodom jučerašnjeg incidenta kojeg je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović imao sa komunalnim policajcem u Bijeloj danas su se oglasili iz tog političkog saveza i saopštili da je veoma čudno da je taj događaj promovisan kao sponzorisani sadržaj na Facebook stranici Demokratske Crne Gore Alekse Bečića

Povodom jučerašnjeg incidenta kojeg je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović imao sa komunalnim policajcem u Bijeloj danas su se oglasili iz tog političkog saveza i saopštili da je veoma čudno da je taj događaj promovisan kao sponzorisani sadržaj na Facebook stranici Demokratske Crne Gore Alekse Bečića.

U DF-u navode da je Radunović imao juče u Herceg Novom neprijatnu situaciju sa komunalnim policajcima iz tog grada u kojoj je bio isprovociran i reagovao, po sopstvenom priznanju, burnije nego što je trebalo.

“I tu nema ništa čudno, da čovjek kada bude isprovociran u nekim slučajevima burno reaguje i onda kao razumno biće prizna da je, po svom sudu, pretjerao. Čudno je to da je vijest o ovom incidentu, koji nije bio politički, promovisana kao sponzorisani sadržaj na Facebook stranici Demokratske Crne Gore Alekse Bečića. Stvari postaju jasnije kada se zna da komunalnom policijom u Herceg Novom upravljaju kadrovi Demokratske Crne Gore. Naknadne konstrukcije, sponzorisanje sadržaja na Facebooku, stavljanje na naslovnu stranu Dana odmah pored glavne vijesti, pokazuju da je ovo jedna od sinhronizovanih akcija, koja je trebalo da ovaj minoran događaj podigne na nivo nekog nesnošljivog bahaćenja našeg poslanika, koji je, još jednom napominjemo, bio isprovociran”, saopšteno je iz DF-a.

Jasno je, tvrde u DF-u, da se Demokrate i njima naklonjeni mediji služe metodama DPS-a i da su oni na vlasti i da kontrolišu Milivoja Katnića vjerovatno bi ga koristili protiv DF-a na isti način na koji to radi i DPS.

“Za ljude koje zanima istina o tome kako je protekao sami događaj, poslanik Radunović je učinio javno dostupnom izjavu koju je dao policiji. Ukratko, nije ni bio u prekršaju, ali nadobudni policajci nisu ni hjeli da čuju ljubazno objašnjenje da se odobrenje za prolaz nalazi u 10 metara udaljenoj kući vlasnika vozila, što je našeg poslanika iznerviralo i on je, po ličnom priznanju pregrubo reagovao.  Crna Gora mora da se oslobodi ovakvog načina obračunavanja sa političkim protivnicima. DF je, kao poštena politička opcija, već po pravilu predmet ovakvih napada i konstrukcija kako od DPS-a tako i od Demokrata”, zaključuju u DF-u.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve