Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DF Budva: Smeta im šator, ali ne i otimanje resursa

Iz DF-a su reagovali na ocjene Ivkovića da je "konačno realizovan projekat Guča u Budvi"

Predsjednik OO SD Budva Petar Ivković gadi se šatora i Guče, ali ne i otimanja budvanskih i crnogorskih glasova, odbornika, hotela, nacionalnih resursa i kulturnih dobara, dok su mu usta puna ljubavi prema Crnoj Gori i demokratiji, saopštio je budvanski odbor Demokratskog fronta (DF).

Sa sjednice SO Budva

Iz DF-a su reagovali na ocjene Ivkovića da je “konačno realizovan projekat Guča u Budvi”.

“Smeta mu šator i sve ostalo, ali ne i krađa legitimiteta vlasti, udar na temeljna ustavna načela i na demokratiju u Crnoj Gori, koja je po svim relevantnim adresama iz Evrope i svijeta spala na najniži nivo u poslednjih 15 godina”, navodi se u reagovanju DF-a.

Tvrde da Ivkoviću ne smeta mu ni to što, kao član Odbora direktora HG Budvanska rivijera, “sprovodi plan prodaje tog renomiranog i unosnog preduzeća u vlasništvu države”.

“Ne smeta mu ni što će se na prostoru TN Slovenska plaža izgraditi više od dvjesta hiljada kvadrata novog stambenog prostora, poslije prodaje, naravno, ne bi li DPS vrhuška i njihovi džepni tajkuni zaradili stotine miliona eura. Nijesmo ga čuli da se bunio protiv prodaje akcija nove firme Sveti Stefan hoteli AD, u čijem je osnivanju učestvovao, a za koju se sprema isti scenario, kao u slučaju HG Budvanska rivijera. Trenutno je predsjednik Odbora direktora tog preduzeća. Posebno čudi da mu ne smeta ni izgradnja nelegalnog kondo hotela (sa stanovima za prodaju) u Miločerskom parku, a ne znamo ga ni kao borca protiv nelegalne gradnje administrativnog objekta kod hotela Sveti Stefan ili Spa centra na Kraljičinoj plaži. Za sve ove akcije njegovih drugova odlično zna jer živi u Svetom Stefanu”, saopštio je DF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve