Kadrovi Crnogorske izdali su volju građana Budve prešavši na stranu DPS-a sa kojim su dogovorili koaliciju, poručuju iz budvanskog Demokratskog fronta, nakon jučerašnjih i današnjih kadrovskih promjena u toj Opštini.

Budva

“Kao što je već poznato, kadrovi Crnogorske su postavljeni na rukovodeća mjesta zauzevši pozicije koje su po koalicionom sporazumu pripale DF-u. Ustupili ih zarad ojačavanja kapaciteta opozicije i učvršćivanja dostignuća postignutih na izborima 2016. godine. Vjerovali smo da ćemo tako na najbolji mogući način opravdati povjerenje građana i postaviti čvrst temelj novoj čevorogodišnjoj saradnji”, navode iz DF-a.

Kako ističu, desilo se da su se sumnje u namjere Crnogorske obistinile.

“Sjedeći sa nama u koaliciji, zadržali su svoje fotelje i privilegije, dok su istovremeno dogovarali sa DPS- om novu koaliciju, pokušavajući da prekroje izbornu volju građana na način kako je to već rađeno uz pomoć podaničkih partija i pojedinaca u Nikšiću i Kotoru. Zauzeli su mjesta puni “slatke” priče, “velikih ideja” i “planova”, a njihov će boravak na upravljačkim pozicijama ostati zapamćen po dolasku na posao kad se naspavaju a postali su poznati nepreuzimanjem i neizvršavanjem obaveza i naloga”, navode iz DF-a.

Kako ističu, rezultati njihovog rada nažalost nema i po tome će ostati zapamćeni i poznati i u javnosti i u opštinskoj upravi kao do sad nezabilježen primjer.

“Po neradu su, nema sumnje, bili i ostali neprevaziđeni i posebni. Smatramo stoga da pored smijenjenih funkcionera, svoje položaje treba da napuste i drugi predstavnici Crnogorske te da svoje uhlebljenje potraže u preduzećima i institucijama po kontrolom DPS-a sa kojima su otvoreno ušli u saradnju. Njih će ta saradnja u krajnjem dovesti do marginalizacije, kao što je to bio slučaj sa svima koji su izdali građane i prodali se za sitne interese pojedinaca”, tvrde iz Fronta.

Kako ističu, da bi građanima bilo potpuno jasno o čemu se radi, podsjećaju ih da je Crnogorska otvoreno prešla na stranu svojih nalogodavaca iz DPS-a nakon odbijanja predsjednika Carevića da stavi potpis na ugovor za žičaru, i kako dodaju,vtime poslušao volju vlasnika zemljišta da se ne dozovoli takozvana tačkasta eksproprijacija kojom bi
najveći dio parcela vlasnika ostao neupotrebljiv za bilo koju svrhu, a njima plaćenvsitan novac kao nepravedno obeštećenje.

“Pozivamo i Danila Kastratovića, predsjednika Izvršnog odbora Turističke organizacije Budve da podnese ostavku i vrati mjesto koje mu je dato. Nemoralno je i nepošteno nastaviti rad sa kolegama u Izvršnom odboru koji dolaze iz redova predstavnika opozicije dok u isto vrijeme predstavljate DPS i njihovu politiku. Građani Budve 2016. godine su nedvosmisleno rekli ne DPS-u i njihovim satelitima i slugama, stoga smatramo da takvima nije mjesto sa opozicionim partijama i kolegama”, zaključuju u DPS-u.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
Nikola
03.05.2020-03:22 03:22

Hahahahahahaha….koja goveda, znaci dok su spavali i ne radili, a bili s vama to je u redu. Sad kad spavaju i ne rade, ali nijesu sa vama to ne valja……goveda dali goveda srbistandka :))))))