Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF Budva: Građani Budve odlično znaju ko su lopovi a ko radi pošteno

Kad neko iz DPS spočitava nekome skupoću i raskoš, prema njihovim riječima, ''to je isto kada ratni zločinac priča o ljudskim pravima''

Nakon zvaničnog otvaranja ljetnje turističje sezone, dok se iz daljine divio svečanosti, Milan Tičić pokušava da izliječi svoje frustracije i komplekse tako što napada Demokratski front i naravno predsjednika Carević, trudeći se da izađe iz aure sopstvene nebitnosti i sebi da značaju. Koliko je to karikaturalan pokušaj najbolje dokazuje činjenica da pomen njegovog imena u političkom kontekstu izaziva podsmijeh kod svih građana Budve jer se isti davi u sopstvenoj inferiornosti i nikako ne uspijeva da propliva u političkim vodama, saopšteno je iz Demokratskog fronta Budva.

“S obzirom da se kompletan interviju odnosi na DF, Tičić jasno daje do znanja ko je njemu i njegovoj organizovanoj kriminalnoj grupi DPS-u najveći protivnik i to je jedino u čemu smo saglasni sa njim. DF uspješno radi na demontiranju OKG i od prvog dana naše snage su usmjerene ka tome, pa nas uopšte ne čudi što Tičić u ime DPS-a nudi ovako javno manjinsku podršku onima za koje smatraju da zajedno dijele “evropske vrijednosti”, pritom pozivajući se na partnere iz Brisela i Vašingtona koji već godinama izdaju negativna mišljenja po pitanju korupcije čiju pesronifikaciju predstavljaju čelni ljudi njegove partije u stečaju”, naveli su iz DF Budva.

Tičiću, poručuju iz DF Budva,  nije evropska vrijednost kada sklopite ugovor sa “pravosnažno osuđenim članovima OKG-a, po kojem Vam daju stan koji Opština Budva plaća čitavih 200.000 eura, a da pritom za to nisu budžetom predviđena sredstva niti je donijeta Skupštinska odluka, već se radi o neposrednoj pogodbi koja naravno, po svoj prilici odiše visokom korupcijom i nezakonita je u svakom smislu”.

“Kako sama Opština, tako i sva njena preduzeća rade u najboljem interesu građana, za razliku od vremena kada je Vaš DPS vršio vlast pa su se na račin tih istih preduzeća kupovale sprave za teretane u privatnim hotelima, po nekoliko setova guma različitih dimenzija za jedno službeno vozilo, avionske karte za čitave porodice, torbe u buticima po Italiji, šampanjci po hotelskim sobama širom Evrope, večere od par hiljada evra, putovanja širom svijeta sa svojim društvom, gorivo za službena i privatna vozila, sa napomenom da je glavna destinacija za većinu ovoga navedenog bio taj DPS-u mrski Beograd. Pa kad vam je isti dosadio okrenuli ste se Dubaiu odakle se građanima Crne Gore sprdate iz stanova koje ste kupili malverzacijama od WTE do KAP-a, Telekoma, Limenke, Elektroprivrede itd, baškareći se u leopardovoj koži i namještaju od krokodilske kože”, naveli su iz Budvanskog DF.

Kad neko iz DPS spočitava nekome skupoću i raskoš, prema njihovim riječima, “to je isto kada ratni zločinac priča o ljudskim pravima”.

“Vraćajući preko 50 miliona evra duga koji nam je ostavila organizovana kriminalna grupa, na čijem ste Vi čelu sad, pokazali smo koja je osnovna razlika između nas. Još bolje smo to pokazali nizom investicionih aktivnosti u vidu brojnih dječijih igrališta, bulevara, kružnih tokova, ulica, renoviranim kulturnim, zdravstvenim i prosvjetnim institucijama i sve to bez kršenja zakonskih propisa, na javnom tenderu i bez jednog jedinog centa preko onog što je ugovoreno. Nisu građani Budve zaboravili kako ste vi sklapali poslove po principu da se izabere “najpovoljniji” izvođač, pa se naknado sklapaju po 5-6 aneksa ugovora, pa se vrijednos radova poveća za 300 odsto”, dodaju iz DF Budva.

Ako već tvrdite, poručuju oni,  “da ste posvećeni ispravljanju sopstvenih grešaka, počnite od sebe”.

“Pa za početak vratite Opštini Budva 200 000 evra koje su poslužile za nezakonito rješavanje “stambenog pitanja” a onda pozovite vase partijske drugove da svjedoče u postupku pljačke vijeka “WTE” I saopšte nam ko je sve i koliko krao od onih 100 miilona eura koje nam traže u arbitražnom postupku. Vaš DPS od tolike pohlepe i oholosti nije uspio da otvori Dnevni centar za djecu i omladinu ometenu u razvoju, a godinama ste to obećavali upravo njihovim roditelima. Upravo ova vlast je realizovala taj projekat i jedina smo Opština u Crnoj Cori koja te usluge pruža potpuno besplatno. Mogli bi mi ovako u nedogled da nabrajamo sva nepočinstva koja je počinila OKG DPS jer tome nema kraja ali smo zauzeti planiranjem daljeg razvoja naše Opštine”, dodaju iz DF.

Što se tiče turističke sezone, kako navode iz DF, “najbolje Vas demantuju zvanični podaci po kojima Opština Budva obara sve rekorde i to upravo od kad je na njenom čelu predsjednik Marko Carević”.

“Kojeg nije ni čudo što mrzite jer je sa 42 odsto osvojenih glasova na prethodnim izborima demontirao organizovanu kriminalnu grupu zvanu DPS i na zadovoljstvo građana Budve istu trajno poslao u prošlost. Milane Tičiću, cijela Budva zna da Vi ne znate ni slova da ubodete a kamoli sapoštenje za javnost da napišete i da Vam se ista kucaju u Podgorici, pa im prenesite da pokušaj da 100 puta izgovorena laž postaje istina ne prolazi jer građani Budve odlično znaju ko su lopovi, a ko radi pošteno I u interesu građana. Vrijeme organizovanog kriminala i korupcije odnosno vrijeme DPS u Budvi je odavno prošlo i da imate imalo stida i ljudskosti svakodnevno bi ste se izvinjavali građanima za sva nepočonstva I pošasti koje ste uradili, a ne da vas umjesto toga koordinator-imitator diktatora Andrija Nikolić i suzavac ministarka Suzana Pribilović iz razonode potpisuju na saopštenja za koja i ne znate da se pišu. I na kraju, evo konkretne ponude, priznajte da niste napisali niti jedno saopštenje i da ne stojite iza sramnih napada na svoje sugrađane, i sve će vam biti oprošteno”, zaključili su iz DF Budva

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve