Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF Budva: Građani da uzmu sudbinu u svoje ruke

Kažu da su očekivali da će se dan nakon “skandaloznog piromanskog divljanja u Kotoru oglasiti premijer i izjaviti da će država sve završiti za 15 minuta, te da je paljenje vijekovnih zidina San Đovanija, koji su uz to i dio svjetske kulturne baštine – paljenje države”

Vrijeme je da građani Crne Gore uzmu sudbinu u svoje ruke, i da vođeni primjerom Budve shvate da uvijek neko može i bolje i odgovornije od onih koji sakriveni iza zastave krše sve zakone države na koju se uporno pozivaju, poručuju iz Demokratski front Budva.

foto Logo

Kažu da su očekivali da će se dan nakon “skandaloznog piromanskog divljanja u Kotoru oglasiti premijer i izjaviti da će država sve završiti za 15 minuta, te da je paljenje vijekovnih zidina San Đovanija, koji su uz to i dio svjetske kulturne baštine – paljenje države”.

“Očekivali smo da će ministar Bošković pozvati NATO da interveniše, Specijalno tužilaštvo spektakularno da sprovede na saslušanje organizatore tog događaja , NKT da reaguje zbog očiglednog kršenja mjera : ipak ništa se od navedenog nije dogodilo”, poručuju iz budvanskog DF-a.

Ističu da su na drugoj strani građani Crne Gore dobili neprijatnu tišinu od DPS.

“DPS-u je bila namjera da proslavu Dana državnosti koji pripada svim rodoljubivim i patriotski nastrojenim građanima pretvori u kič slavlje – pretvorila u prvoklasni piromanski fijasko”, poručuju iz DF-a.

Navode i da se zaboravlja da DPS nije stvorio Crnu Goru.

“Ona je postojala prije DPS i hvala Bogu postojaće i kada ode DPS na smetlište istorije. Juče smo vidjeli da ukoliko to ne uradimo 30.08 na izborima – ostaće nam samo spržena zemlja i neprijatna tišina”, zaključuje se u saopštenju budvanskog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Voz
14.07.2020-21:40 21:40

O FUKARA OVIH NEVIDJENIH …..SRPSKIH

KIKI
15.07.2020-23:40 23:40

OĆEMO LITIJE, BALVANE-PALJENJA I TRAKTORE , POVIKAŠE IZ DF I USR.ŠE SE KO GRLICE .