Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DF: Ako postoji primjer notornog izdajnika i agenta stranih službi to je Željko Ivanović

Rijetko gdje kao u Crnoj Gori, odavno zavrbovani, poznati špijuni i agenti stranih službi mogu javno da blate časne ljude i da iznose neistine na njihov račun. Zato uvijek moramo podsjećati na prljave stranice iz nečijih karijera, pa je red da se pomene izdaja i sramota Željka Ivanovića, koji danas u svom biltenu vrijeđa Strahinju Bulajića, kažu u Demokratskom frontu

Rijetko gdje kao u Crnoj Gori, odavno zavrbovani, poznati špijuni i agenti stranih službi mogu javno da blate časne ljude i da iznose neistine na njihov račun. Zato uvijek moramo podsjećati na prljave stranice iz nečijih karijera, pa je red da se pomene izdaja i sramota Željka Ivanovića, koji danas u svom biltenu vrijeđa Strahinju Bulajića, kažu u Demokratskom frontu.

“Ljut je Ivanović, uglavnom, zbog toga što DF ne dozvoljava da se održi sjednica skupštine na kojoj bi se ostvarila najveća želja Željka Ivanovića, da preko svojih političkih favorita uđe u koaliciju sa DPS. Ako postoji primjer notornog izdajnika i agenta stranih službi to je Željko Ivanović, i to je lako dokazivo i odavno utvrđeno. Sjetimo se njegovog djelovanja tokom agresije NATO na SRJ, kada je podržavao napad na našu zemlju i naš narod. Tri mjeseca, koliko je trajalo ubijanje i rušenje Crne Gore i Srbije, Željko Ivanović i njegov medij bili su svakodnevna podrška na terenu i važan oslonac neprijateljskoj vojsci, što se svuda u svijetu zove – peta kolona, a sami čin veleizdaja”, objasnili su u Demokratskom frontu.

Kako kažu, za Ivanovića, po njegovoj sluganskoj logici, NATO nije bombardovao narod, gradove, sela, ubijao djecu i žene, nego isključivo Slobodana Miloševića, a danas je, takođe po instrukcijama onih kojima služi decenijama, promijenio ploču pa kaže da je u Ukrajini napadnut narod i država, a ne Zelenski.

“U pravu je Ivanović kada kaže da ,,špijunaža ili politički rad za interese drugih država, a protiv vlastite, moraju biti podjednako žigosani kao i korupcija i organizovani kriminal”. Naime, u svim državama EU, on bi, po evropskim standardima, bio optužen i osuđen za veleizdaju, špijunažu i rad protiv svoje države. I ne samo on, nego ,,plejada” drugih njemu sličnih koji su podrivali odbranu otadžbine 1999. godine”, ističu u DF-u.

Dodaju da dobar dio bivšeg režima, NVO sektora, medija, pripada agenturi zapadnih bezbjednosnih službi i za svoj špijunski rad uredno dobija grantove i plate, i to više, kako kažu u DF-u, i ne kriju, ali su zato spremni da lažno optužuju one koji ne pripadaju tom ,,civilizacijskom krugu” da rade za interese drugih.

“Vjerovatno nigdje u svijetu NATO nema toliko procentualno špijuna i agenata kao u CG, a među njima svakako značajno mjesto zauzima Željko Ivanović. U susret godišnjici NATO agresije na SRJ podsjećaćemo na one koji su bili izdajnici svoga naroda i države a koji danas liju krokodilske suze za nekim drugim državama, dok su podržavali ubijanje i rušenje svoje zemlje. I da zaključimo, Strahinja Bulajić, član predsjedništva DF sprovodi odluke političke organizacije kojoj pripada i tako bi postupio svaki drugi naš funkcioner.
Pokušaj personalnog pritiska na VD predsjednika Skupštine Bulajića neće uroditi plodom jer on samo dosledno brani Ustav, zakone i poslovnik o radu Skupštine CG”, zaključili su u DF-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
01.03.2022-18:26 18:26

Pa govedo je glavni lider proizdajničke partije URA koja je omogucila svetosavlje i rusofilstvo po crnoj gori

gagi
02.03.2022-09:43 09:43
Reply to  Neko tamo

I to srbijansko govedo iz okoline Krusevca,ekstrem numero uno,e takva je URA kompet koja samo ima fobiju i mrznju prema Djukanovicu,kojeg sad mole i kume da “postavi”za mandatara Albanskog cetnika Abazovica kojeg je stvorio upravo Ivanovic Zeljko-Govedo i krivousti lupez Misko Perovic.

Bik
01.03.2022-19:50 19:50

Ima nekoliko okrenuo ćurak.Sad je opet veliki Crnogirac.
Funjara

gagi
02.03.2022-09:40 09:40

Koje licemijerje od DF “da VRIJEDJA gospodina Strahinju Bulajica”.Kao prvo cetnik po profesiji Bulajic Strahinja inzinjer rudarstva nije ni ” G ” od gospodina,nego jedan nesoj SPIJUN Rusko-Srpski,jedno nistavilo koje nema grama ljudkoce u sebi,taman kao cio DF.