Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DF: Opstrukcije DPS-a u DIK-u, do kraja dana imaćemo 35.000 potpisa sa podacima

Podsjećaju da je za manje od nedjelju dana prikupio preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje tako da će, uvjereni su, do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB- om

Opstrukcije predstavnika Demokratske partije socijalista u Državnoj izbornoj komisiji sa namjerom da na svaki način pokušaju zaustaviti izvjesnu pobjedu Andrije Mandića na predsjedničkim izborima, predstavljaju posljednji trzaj Mila Đukanovića u njegovoj političkoj pogubljenosti i nespremnosti da donese odluku o ulasku u predsjedničku trku, kazali su iz ovog pokreta.

“Nakon što su predstavnici DPS-a u DIK-u zatražil da se od RIK-a provjeri da li Andrija Mandić ima prebivalište i biračko pravo u Srbiji, sad vraćaju i na doradu njegovu kandidaturu iz banalnih i upitnih razloga”, navodi DF.

Podsjećaju da je za manje od nedjelju dana prikupio preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje tako da će, uvjereni su, do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB- om.

“Ovo najbolje pokazuje da smo spremni odgovoriti na svaki vid opstrukcije od strane DPS-a, i samo želimo da im poručimo, ako bude trebalo pravnim „čistuncima“ iz DIK-a, dostavićemo i 100 hiljada potpisa podrške. Pobjeda Andrije Mandića je neupitna, jer, dok drugi tumaraju tražeći njegovog protivkandidata, DF je već na terenu, pošto za razliku od kandidata mafije i ambasada, mi imamo kandidata naroda, zato i znamo da pobjeđujemo”, poručuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA LIGA
06.02.2023-13:37 13:37

Lako je tebi Vojvodo sa raspalim DRPSovcima, no će ti glave doć ovi Singapurac, baš ti se dobro začamprlja…

Pasima
06.02.2023-14:59 14:59

Mandicu,ne soli usta stalno sa DPS-om.
Okreni se prema Singapurcu i dodaj glasacima jos para.

Tara
06.02.2023-15:10 15:10

Potpisi SS nista ne znace..ako su isti kriminalci…

Sir sirim
07.02.2023-02:01 02:01

Dobices najvisu podrsku na Cetinje-Rozaje-Plav-B.Polje-Ulcinj-Bar-Podgorica-Tuzi- Gusinje-Petnica-daj boze i 6 glasova da dobijes Cetnicke -DF-DEMOKRATE-SESELJEVE  nacionalisticke skole su propale i ne sprdaj te se da vi prestavljate CG!!