Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DEMOS: Nemamo namjeru da budemo dio koalicije Da svako ima

Naime, stranka DEMOS nema namjeru da bude dio koalicije “Da svako ima”, a sasvim iskreno govoreći nikome u njoj nije ni palo na pamet tako nešto, i zato nijedan njen član, uključujući i predsjednika stranke, nisu o tome razgovararali sa bilo kim

DEMOS nema namjeru da bude dio koalicije “Da svako ima”, saopštili su danas iz te stranke demantujući medijske navode.

Dnevne novine su danas objavile tekst pod naslovom “Lekić bi sa Dakom, Danilović mu ne da“, koji je prenio i CdM, u kome između ostalog piše da “Miodrag Lekić i njegov DEMOS najvjerovatnije neće biti dio saveza “Da svako ima”, jer se tome protivi Ujedinjena Crna Gora. Iz DEMOS-a te tvrdnje kategorički demnatuju.

Demant DEMOSA prenosimo u cjelosti:

Iako poznati punktovi propagande i zato bijede slugansko-tračerskog novinarstva po modelu saradničkog Informera zaslužuju prije svega prezir – zbog javnosti demantujemo lažne konstrukcije objavljene danas u Dnevnim novinama koje uređuje Mili Prelević, a koje su danas objavile i portali Antena M Darka Šukovića, i CdM.

Naime, stranka DEMOS nema namjeru da bude dio koalicije “Da svako ima”, a sasvim iskreno govoreći nikome u njoj nije ni palo na pamet tako nešto, i zato nijedan njen član, uključujući i predsjednika stranke, nisu o tome razgovararali sa bilo kim.

Da li su ove podmetačine konstruisane od političkih poslodavaca navedenih medijskih punktova ili uz pomoć drugih zainteresovanih za plasiranje ovog otužno lažnog trača – nije od interesovanja DEMOS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve