Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokratski front: “Još jedan lažni državni udar”

Povodom informacije da je policija u Nikšiću slučajnim pretresom stana zatekla kod srpskog državljanina vojne tajne spise, a što je "Pobjeda" jutros objavila, oglasilo se i Demokratski front koji smatra da je u pitanju joj jedan fingirani državni udar

Povodom informacije da je policija u Nikšiću slučajnim pretresom stana zatekla kod srpskog državljanina vojne tajne spise, a što je “Pobjeda” jutros objavila, oglasilo se i Demokratski front koji smatra da je u pitanju joj jedan fingirani državni udar.

FOTO Ilustracija

“Epilog novoplaniranog državnog udara, iste ubjedljivosti i razorne moći kao i prošli, jeste da je Crna Gora još jednom spašena, naravno, igrom slučaja, jer je policija, tražeći dilera u Nikšiću, srećom nabasala na još jednog teroristu, srpskog državljanina, koji je izjavio da je baš u Ostrogu zaposlen kao pomoćni radnik. Kod dvadesettrogodišnjeg teroriste su pronađeni tajni spisi, tri depeše u nivou ‘vojne tajne’ i ‘strogo pov’, iz kojih se jasno vidi da krvoproliće u Crnoj Gori samo što nije bilo počelo, a sad se ne zna kad će. Svakako, u tom jeftinom scenariju sad su na Crnu Goru udarile specijalne jedinice, ni manje ni više, nego ‘Panter’, mada ne pripadaju ni vojsci ni policiji Srbije, ali je bitno da je Srbija opet navalila na Crnu Goru”, navodi se u regovanju DF-a.

Uvijek su siledžije, kako ističu, koristile staru foru da se prikažu kao žrtve, što je i ovog puta slučaj sa Milom Đukanovićem, koji glumi žrtvu, iako je Crnu Goru žrtvovao radi sopstvene želje za vlašću i parama.

“Problem je i što su ‘Panteri’ bili u obavezi da izvrše novi državni udar još krajem 2019. što je znak da je Crna Gora nekako opstala, jer se ‘Panterima’ u ključnom trenutku vjerovatno okvasio barut. DF se zato srdačno zahvaljuje Đukanoviću što je preduprijedio još jedan državni udar 12. marta, koji je trebalo da se izvede još krajem prošle godine”, napominju u DF-u.

Kako dodaju, opet se dešavaju materijalne greške u scenariju novog državnog udara, kao u scenariju starog. Ovog puta, upravo pred izbore u Tivtu i parlamentarne, kao i pred prošle parlamentarne.

“Na svu ovu akciju, nije se oglasila crnogorska policija, ni tužilaštvo. U svakom slučaju, za Đukanovića sve opet kreće, naravno, iz Ostroga, mada mu režija ovog Državnog udara broj dva djeluje taman ozbiljno i autentično, kao i Državni udar broj jedan”, zaključuju u DF-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve