Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokratska srpska stranka podržala Bečića

Ovu odluku, kako se navodi, je donijela većina članova predsjedništva partije

Demokratska srpska stranka (DSS) će na izborima za Predsjednika Crne Gore koji se održavaju u nedelju 19.marta podržati predsjedničkog kandidata Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića, saopštilo je Predsjedništvo DSS-a.

Ovu odluku, kako se navodi, je donijela većina članova predsjedništva partije.

“Demokratskoj srpskoj stranci, predsjedničkog kandidata Aleksu Bečića preporučuju kako njegova biografija, dosadašnji politički rad, pokazan i dokazan građanima kroz istinsku i beskompromisnu borbu za bolju Crnu Goru, višegodišnja saradnja DCG sa DSS-om, tako i obavljanje najvećih državnih funkcija na način koji treba da bude primjer kako se sa najodgovornijim i ujedno najtežim poslovima i funkcijama treba nositi i predstavljati svoju državu. Pozivamo svoje članstvo i simpatizera da u nedelju 19.marta izađu na izbore i daju podršku jedinom kandidatu koji može vratititi povjerenje i značaj koje ima funkcija Predsjednika Crne Gore “, poručuju iz DSS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
17.03.2023-21:54 21:54

Nema veze koga su te cetnicke splacine podrzale jedno znamo da  SVAKA TICA SVOJE GNIJEZDO TRAZI- Andrija Mandić, Jakov Milatović, Goran Danilović i Aleksa Bečić se, nipočemu ne razlikuju.!Nema više Đeda da pokaže put, niti litija da udahnu prijeko potrebno samopouzdanje za konačan slom Crne Gore.Otprilike, kao kada bi neko prije 80 godina tražio da se odlučite između Draže Mihailovića, Milana Nedića, Dimitrija Ljotića i Pavla Đurišića.!

Sejo
17.03.2023-22:15 22:15

SD -Pisu Abazović nahvalio lidera DF i osudio crnogorski nacionalizam da Crna Gora dobije novog predsednika. Važno je da to ne bude Milo Đukanović – ponovio je Abazović.On smatra da je crnogorski nacionalizam jako opasan -..Ovo ako je istina to je za pitanje tuzilastvo i krivicno djelo !