Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokratska Partija i FORCA predale izbornu listu u Tuzima – Albanska Koalicija ”Zajedno”

Kako su naveli, cilj koalicije je, bolji i srećniji život za sve građane u opštini Tuzi, bez razlike što, ocjenjuju, dokazuje i naša izborna Lista

Albanska Koalicija “Zajedno”, koju čine Demokratska Partija i FORCA, vođena idejom i ciljevima za bolje sjutra zajedničkim radom za sve građane na prostorima Malesije, predala je izbornu listu za predstojećče lokalne izbore u opštini Tuzi koji će se održati 5. marta.

“S toga našu Izbornu Listu čine mladi obrazovani kandidati raznih profila od studenata, magistara, vrijedni i dokazani pojedinci u radu, stvaralaštvu i raznim aktivnostima. Narednih dana predstavićemo naš Izborni Program sa konkretnim idejama i ciljevima sa kojim ćemo detaljno upoznati glasače u opštini Tuzi”, saopšteno je iz te koalicije.

Kako su naveli, cilj koalicije je, bolji i srećniji život za sve građane u opštini Tuzi, bez razlike što, ocjenjuju, dokazuje i naša izborna Lista.

“Stvaranje uslova za nova radna mjesta i uključivanje što veći broj mladih sa ovih prostora u društvene tokove, ostaje među prioritetima našeg djelovanja na ovim prostorima. Upravo, vođeni tom idejom, našu Izbornu Listu, čine perspektivni mladi sugrađani iz svih krajeva Malesije i jedina je zborna Lista koja je okupila najveći broj mladih naše opštine”, navod u saopštenju.

Poručuju kako su sigurni da su, mladost i znanje izazov za svako društvo što će opredijeliti glasače za njihovu Izbornu Listu a koja će, zaključuju “biti odlučujuća za formiranje buduće lokalne vlasti u opštini Tuzi”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve