Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate: Živkoviću, jeste li podnijeli krivičnu prijavu protiv aktera Afere 2 u Ulcinju?

Reagovanje na saopštenje Danijela Živkovića iz Demokratske partije socijalista

Jeste li podnijeli krivičnu prijavu protiv aktera Afere 2 u Ulcinju, pitale su Demokrate poslanika DPS-a Danijela Živkovića reagujući na njegovo saopštenje.

“U svom primitivnom istupu u dijelu komentara u odnosu na Demokrate, poslanik DPS-a Živković je pokazao začuđujuće elementarno neznanje. Naime, uvođenjem prinudne uprave se ne smjenjuje predsjednik Opštine, već se raspušta Skupština opštine, dok predsjednik opštine poslaniče Živkoviću nastavlja da radi u punom kapacitetu, kao u slučaju Tivta i Budve”, kazale su Demokrate.

Dalje navode da “šef Kluba poslanika partije koja je tokom svoje vladavine pred očima cijele Crne Gore kupila više odbornika i poslanika, partija i pojedinaca, nego što je osvojila mandata u Nikšiću, Herceg Novovm, Cetinju, Beranama i Ulcinju, danas govori o političkoj korupciji je licemjerstvo svojstveno samo DPS-u”.

“Licemjerno da, ali iznenađujuće ne. Ono što ipak po malo iznenađuje jeste “odgovoran” zaključak ovog poslanika kako se to “ne dešava prvi put”. Zaboga, na koje li primjere misli”, saopštile su Demokrate.

Poslanika DPS-a Danijela Živkovića Demokrate su pitale: “jeste li podnijeli krivičnu prijavu protiv aktera Afere 2 u Ulcinju?”

“Jeste li podnijeli krivične prijave protiv Džakovića, Draga Đurovića, Dritana Abazovića, Vladimira Jokovića, Miloša Konatara i mnogih drugih koje ste privukli sićom ispod Branovog stola i gdje ste, kao poraženi na izborima, klasičnom političkom korupcijom nasilno zauzimali vlast bez izbora, jer očigledno na izborima ne umijete pobjeđivati”, navode iz te partije.

Jeste li, pitaju dalje Demokrate, podnijeli krivičnu prijavu protiv aktera afere Snimak 1, “koja se odigrala na sjednici Glavnog odbora DPS-a, a koja je dokumentovana u svim međunarodnim izvjestajima?”

“Na koncu, jeste li podnijeli krivičnu prijavu protiv samih sebe, jer danas u Vašem intervjuu putem teza koje iznosite posredno tvrdite da vas je korumpirao Zdravko Krivokapić, jer ste više puta glasali za njegove predloge u Skupštini Crne Gore? Valjalo bi da navedeno raščlanite prvo sami sa sobom, poslaniče Živkoviću, jer politika – iako se vaša partija tri decenije trudila da baš to uništi smatrajući da će slomom javnog morala slomiti i bespovratno potčiniti Crnu Goru – ipak mora imati granice bazirane na moralu, istini i osjećaju odgovornosti”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bugarin
17.04.2022-20:55 20:55

Pitanje za SESELJEVE DEMOKRATE jesteli cestitali CRNOGORSKIM LAVOVIMA  NA DANASNJOJ POBJEDI ? TO JE VAZNJIJE OD NEKIH BATAL PITANJA O PRIJAVI !
NEDAO BOG CRNOJ GORI STO JOJ  SESELJEVI CETNICKI DEMOKRATE ZELJELI !!!