Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Vuković se ponaša kao da mu je Trg đedovina

Navode da je Podgorica vjerovatno jedini glavni grad u Evropi koji svakih 10-15 godina mijenja izgled i namjenu glavnog gradskog trga

Jedino ko se na šaljiv, a istovremeno uvredljiv način bavio trgom jeste odlazeći gradonačelnik Ivan Vuković koji se ponaša kao da je glavni gradski trg njegova imovina, saopšteno je danas iz Klub odbornika Demokrata Podgorica.

foto: Demokrate

“Osim sto je pobjedničko idejno rješenja bilo predmet ismijavanja od strane Podgoričana zbog svog izgleda kojim više podsjeća na trg neke arapske države nego li na trg jednog mediteranskog grada kakav je Podgorica, problematičan je i način na koji će se graditi trg”, ističu u saopštenju.

Navode da je Podgorica vjerovatno jedini glavni grad u Evropi koji svakih 10-15 godina mijenja izgled i namjenu glavnog gradskog trga.

“Kako koji gradonačelnik iz DPS-a dođe na čelo Podgorice prvo ide krampom prema trgu, pa je tako trg rekonstruisan 2006. godine i to je građane koštalo nekoliko miliona. Sada se ide u još goru avanturu, pa se gradski trg otima od građana i daje investitoru”, dodaju u saopštenju.

Zbog toga, kako ističu, obećavaju građanima Podgorice da neće dozvoliti da u centru grada gledaju svojevrsnu rugobu, i da su spremni da fizički odbrane grad, a poseban motiv je to što se odlazeći gradonačelnik ponaša kao da mu je trg đedovina.

“Ovim putem ga pozivamo da pokaže list u kome piše da je trg njegovo vlasništvo 1/1, a ukoliko nema takav dokument, poručujem mu da od onoga sto je zamislio nema ništa, jer investitorima može da poklanja samo svoju đedovinu, a za ono što je vlasnistvo Podgoričana moraće da traži dozvolu od njih samih koji su mu na ovim izborima dali kartu za put u jednom pravcu”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
29.11.2020-22:03 22:03

GOSPODIN VUKOVIC razumije vasu nervozu zbog PROTJERIVANJA BOZOVICA ! Samo da znate da je CG VUKOVICEVA MATICA I DJEDOVINA za razliku od VASE !!