Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: URA nije potpisala inicijativu za opoziv Đukanovića

Na zvaničnoj Facebook stranici Demokratske Crne Gore objavljeno je da GP URA nije želio da potpiše Inicijativu za opoziv Đukanovića

Inicijativa Kluba poslanika Socijalističke narodne partije (SNP) za pokretanje postupka opoziva predsjednika države Mila Đukanovića u Skupštini Crne Gore, nema potrebnu većinu od 41 poslanika, jer je nisu potpisali poslanici političkog saveza “Crno na bijelo”, na čijem je čelu Građanski pokret URA, čiji je lider Dritan Abazović.

Na zvaničnoj Facebook stranici Demokratske Crne Gore objavljeno je da GP URA nije želio da potpiše Inicijativu za opoziv Đukanovića.

“Ura nije željela da potpiše inicijativu za opoziv Đukanovića. Sada je namjera izdaje na Cetinju mnogo jasnija”, poručile su Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zvalo
09.09.2021-22:26 22:26

Demokrate Cetnicke na celu sa SPLACINOM Dzenanom Kolicem umisli li ste potapanje CRNE GORE U CETNICKI SVET  ove rede smo uz svu zahvalnost URA  spasili CRNU GORU od CETNIKOG OKUPATORA da bi nastavili u ostalim gradovima kao sto ste nas otrovali i poranjavali uz scenario CETNICKI KOJI STE IZVELI NA CETINJE ( SREBRENICA )!

Petnjica
09.09.2021-22:34 22:34

I one spodobe cetnicke ALBIN CEMAN/KOLIC DZENAN-( Mladic-Karadzic) potpisale trsa zlikovacka im se utrla nikad srece ni bijela dana ne vidjeli!