Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate-URA: Katnić da podnese ostavku, nadležni da pokrenu istragu povodom izjava Kneževića

Demokratska Crna Gora i građanski Pokret Ura sa zajedničke konferencije za novinare pozvali su nadležne institucije da pokrenu istragu povodom izjava predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića. Oni su pozvali Demokratski front i ostatak opozicije da trajno napuste Skupštinu i Radnu grupu za reformu izbornog zakonodavstva.

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA održali su danas press konferenciju na kojoj su Momo Koprivica, potpredsjednik i poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore, i Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA, još jednom ukazali na kako su saopštili nelegalno i netransparentno finansiranje DPS-a.

Potpredsjednik Građanskog pokret URA Miloš Konatar istakao je da je ćutanje Specijanog državnog tužilaštva (SDT), Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) i ostalih institucija pokazatelj koliko su one zarobljene. On je pozvao Katnića podnese ostavku jer SDT nije otvorilo istragu povodom izjava

“Mi sa ovog mjesta zahtjevamo da se pokrenu neophodni postupci, da se utvrdi istina i da institucije rade svoj posao, jer ćemo samo tako trajno jačati i čuvati Crnu Goru,” rekao je Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve