Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Udbaška podmetačina da bi se zbunila opoziciona javnost

Pregovori sa DPS-om, javni ili tajni, nikada nisu vođeni jer Demokrate ne pregovaraju sa kriminalcima”, tvrde u Demokratskoj Crnoj Gori

Nakon što su mediji danas prenijeli tekst koji je objavila Pobjeda, pod naslovom “Bečić i URA nakon tajnih pregovora ulaze u Odbor”, reagovali su iz partije Alekse Bečića, i tvrde da je, kako kažu, riječ o udbaškoj podmetačini sračunatoj u cilju zbunjivanja opozicione javnosti.

foto Arhiva

“Pobjeda, CdM i Portal Analitika, nastavljaju da obmanjuju javnost i potvrđuju da je riječ o DPS medijima koji pokušavaju kreirati stvarnost u skladu sa voljom i željama Mila Đukanovića. Navodni tajni pregovori Demokrata sa DPS-om koje pokušavaju javno nametnuti tekstom naslovljenim sa “Bečić i URA nakon tajnih pregovora ulaze u Odbor”, predstavljaju običnu udbašku podmetačinu sračunatu u cilju zbunjivanja opozicione javnosti. Pregovori sa DPS-om, javni ili tajni, nikada nisu vođeni jer Demokrate ne pregovaraju sa kriminalcima”, tvrde u Demokratskoj Crnoj Gori.

Ali, kako napomiju, problem ovih medija i DPS-a i nijesu pregovori već pokušaj sakrivanja činjenice da ne mogu da realizuju dogovore koje iza scene vode onako kako ih vode u Budvi.

“Žalost usljed osujećenosti u namjeri da na taj način vode pregovore utoliko je veća što je za pregovore potrebno dvoje. Demokratska Crna Gora nikada nije i nikada neće, ni javno, ni tajno, pregovarati sa DPS-om. To zadovoljstvo ostavlja onima kojima to ni dosad nije bilo strano”, zaključuju u Demokratskoj Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve