Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: To što je neko poslanik, ne daje mu za pravo da napada službena lica

Bahatost i nepoštovanje zakona već imamo oličene u DPS-u, saopštile su Demokrate reagujući na jučerašnji incident u kom se Radunović verbalno sukobio sa policajcem

Od Slavena Radunovića, kao opozicionog poslanika, očekivali bismo da bude nosilac drugačijeg obrasca ponašanja od onog koji već baštini DPS. Bahatost i nepoštovanje zakona već imamo oličene u DPS-u, saopštile su Demokrate reagujući na jučerašnji incident u kom se Radunović verbalno sukobio sa policajcem.

“Slaven Radunović, nažalost, ne pokazuje da je alternativa koja nudi ikakvu promjenu s obzirom i na neke elementarne manire u ophođenju sa drugim ljudima i zakonom. Naprotiv, pokazuje ono u šta niko ko želi promjenu, ne želi da vjeruje: da bi se, kad dođe na vlast, ponašao istovjetno kao što se danas ponašaju siledžije iz DPS-a”, navodi se u saopštenju.

Oni su upitali kakvu je alternativu juče Radunović građanima ponudio svojom bahatošću?

“To što je neko poslanik, ne daje mu za pravo da krši propise i da napada službena lica. Zar je trebalo da komunalni policajci u Bijeloj tolerišu nezakonitost samo zato što je upražnjava opozicioni poslanik? Ne. Komunalni policajci u Bijeloj su juče bili na visini zadatka i pokazali kako vlast u jednoj opštini ili državi treba da funkcioniše: dosljedno i sa identičnim aršinima prema svim građanima, bez obzira na njihovo političko opredjeljenje”, istakli su oni.

Dodali su kako je dobro što je Radunović, u svojim objavama na Fejsbuk profilu demantovano navode svojih aktivista na društvenim mrežama da je imao verbalni konflikt sa policijom.

Saopštio je da, kako su kazali, ne samo da nije riječ o Milovoj policiji, nego da su i komunalni policajci sa kojima je imao verbalni konflikt – članovi Demokrata. Ovo je, dodaju, još jedna manipulacija funkcionera Fronta, koji svoju bahatost i primitivno ponašanje pokušava opravdati političkom pristrasnošću. Svaka čast komunalnim policajcima koji su pokazali da tamo gdje je opozicija na vlasti – nema dvostrukih aršina.

“Loše je i tužno to što Slaven Radunović nekoliko trenutaka svog nedoličnog ponašanja hoće da opravda napadom na Demokrate. Zašto to radi? Zar je moguće da u svemu nalazi motiv za napad na Demokrate, pa čak i u svojoj bahatosti?

I, nakon svega, u objavi na svom Fejsbuk profilu koristi retoriku tada funkcionera opozicionog Izbora, sada funkcionera DPS-a, Dušana Radovića Kruša, koji je, svojedobno, takođe, izjavljivao da sa opozicijom ne bi ni kafu popio, dok je sa DPS-om mogao da popije čaj. Nadamo se da i Radunović neće završiti na nekoj čajanci…”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve