Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Šćekić razriješio direktora Doma zdravlja u Budvi i zamijenio ga predstavnikom DPS-a

Poručuju da je i dalje na snazi ''sporazum Abazovića i Jokovića koji su potpisali sa Đukanovićem''

Ministar zdravlja iz SNP-a Dragoslav Šćekić danas je razriješio direktora Doma zdravlja u Budvi, Nikolu Božovića, saopštile su Demokrate. Takođe, kako su naveli, Šćekić je Božovića “zamijenio predstavnikom DPS-a, Blažom Radomanom”.

“Tortura nad zdravim razumom od strane pojedinih ministara smijenjene Vlade nastavljena je i danas. U duhu primitivnog revanšizma prema Demokratama, a u korist DPS-a, ministar zdravlja iz SNP-a danas je razriješio direktora Doma zdravlja u Budvi, Nikolu Božovića, samo zato što im je mirisao na Demokrate”, navode u saopštenju.

Naravno, kažu da to nije sve.

“Kako bi nastavili sa opstrukcijom pregovora i smanjili šanse za postizanje dogovora o formiranju Vlade u duhu 30. avgusta, ministar zdravlja ne samo da je smijenio Božovića, već je ga je i zamijenio predstavnikom DPS-a, Blažom Radomanom, koji je bio u rukovodstvu DZ u Budvi prije 30. avgusta”, kazale su Demokrate.

Poručuju da je i dalje na snazi “sporazum Abazovića i Jokovića koji su potpisali sa Đukanovićem”.

“Poštovani građani, kud ćete bolje potvrde da je i dalje na snazi Sporazum Abazovića i Jokovića koji su potpisali sa Đukanovićem, a ne sporazum koji je 41 poslanik potpisao prije nekoliko dana na pregovorima bivše parlamentarne većine”, naglašavaju u saopštenju.

Prema njihovim riječima, i ovdje su dvije stvari očigledne.

“Prva je tortura nad zdravim razumom građana od strane pojedinaca iz smijenjene Vlade, koja se ogleda u sljedećem – sinoć oni kojima je DPS izabrao Vladu govore kako “Demokrate imaju dil sa DPS-om”, a danas smjenjuju kadrove Demokrata i zamjenjuju ih kadrovima DPS-a. Druga je da ovim jasno potvrđuju da ne žele dogovor i da će istrajavati u potezima koji otežavaju da do dogovora dođe”, ističu Demokrate.

Gospodo, dodaju Demokrate, “ukoliko želite da ova Vlada ostane u tehničkom mandatu dovoljno je da kažete”.

“Za nas je lako, ali je važno da građani ne budu taoci vaših štetnih političkih ambicija”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.09.2022-17:48 17:48

Čim se bave ovi prevaranti, čuš ko je iz koje partije, uopšte nije bitno ko je kakav čovjek ili stručnjak no iz koje je partije…