Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Pristalice DPS-a pokušale da sruše naš bilbord, mještani samo pokušali da ih spriječe

Povodom današnjeg incidenta u Župi oglasili su se iz Demokrata

Povodom današnjeg incidenta u Župi oglasili su se iz Demokrata.

“Pristalice DPS-a, koje su danas pristigle iz cijele Crne Gore, tokom svoje „miroljubive“ i „patriotske“ vožnje gradom, napale su aktivistu Demokrata, Branka Mušikića, u Župi, na čijem se imanju nalazi bilbord koalicije „Mir je naša nacija“.

Naime, pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu. Dakle, pristalice DPS-a su upale u posjed i napale Mušikića koji bio prinuđen da se brani. Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su „patriote“ prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini. Osim toga, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije „Mir je naša nacija“ a što se može tumačiti i kao mafijaška poruka budući da se u koloni „patriota“ nalazi pregršt bezbjednosno interesnatnih osoba. Najzabrinjavajuće je to što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna a sve ostalo mirno posmatrala”, navele su Demokrate u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
01.03.2021-20:24 20:24

Demokrate- Cetnici nijeste mogli gledat Crnogorske zastave i slusat Crnogorske pjesme pa se osilili da gadjaju kamenjem !!! CETNICI Morate se navikavat da volite sve sto je CRNOGORSKO !!!