Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate predale listu: Želimo vratiti dostojanstvo našem Cetinju

''Želimo zajednički da Cetinje vratimo na mjesto koje mu po svemu pripada - na čelo naše jedine otadžbine Crne Gore''

Demokratska Crna Gora upravo je predala izbornu listu pod sloganom “Crnogorsko, a svjetsko! Cetinje!”, saopšteno je iz ove stranke.

“U ovim riječima stalo je sve – i ono što nosimo u našim grudima i ono što svakoga dana pokazujemo našim radom, što smo već pokazali u lokalnom parlamentu i ono što želimo da uradimo, ukoliko nam sugrađani daju svoje povjerenje na predstojećim izborima – da naše Cetinje zaista bude prava Prijestonica države Crne Gore, da bude ono što je bila vjekovima, prije ove tridesetogodišnje pohare! Želimo vratiti dostojanstvo našem Cetinju, raditi i graditi, dočekivati bratski sve dobre ljude iz cijele Crne Gore i goste sa svih strana svijeta, kako smo to vazda činjeli. Želimo zajednički da Cetinje vratimo na mjesto koje mu po svemu pripada – na čelo naše jedine otadžbine Crne Gore”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Danilo Mrvaljević, predsjednik Kluba odbornika Demokrata Cetinje i nosioc izborne liste.

Kako dodaje, njihova lista svakodnevno dobija snažnu podršku sugrađana.

“Da ćemo voditi civilizovanu kampanju, govoriti o konkretnim problemima grada i ponuditi konkretna rješenja. Da ćemo se isključivo baviti Cetinjem. Da ćemo insistirati na poštenom i potpuno otvorenom odnosu prema građanima i tražiti od svih učesnika izborne trke odgovor na pitanje da li će sa DPS-om. Pripremili smo, siguran sam, najbolji Program za naše Cetinje, što ćemo dokazati i vjerujem da će naši sugrađani to i prepoznati.

Očekujemo podršku svih onih koji su svoje sudbine vezali za ovaj grad, koji nemaju po nekoliko poslovnih kombinacija i po nekoliko stanova po Podgorici i primoriju, a sve preko leđa ovoga naroda, onih kojima je dosta pljačke, nepravdi i ponižavanja Cetinja, onih kojima je dosta trgovine emocijama, očekujemo podršku obespravljenih radnika, očekujemo podršku majki sa troje i više djece sa kojima smo bili u svakom trenutku, iskreno i uporno svih ovih godina i za koje smo napravili Zakon o obeštećenju i podršku svih majki za čiju djecu smo izborili besplatne udžbenike i najveće nadoknade za novorođenčad u Crnoj Gori, očekujemo podršku mladih, ali i penzionera, očekujemo podršku svih Cetinjanki i Cetinjana koji žele da zajedno gradimo bolje, mnogo bolje Cetinje svih nas”, kaže Mrvaljević.

Ovoga puta izbor je, dodaje, nikad lakši.

“Ili ste sa onima koji su upropastili Cetinje potonjih 30 godina i onima koji im se možda poslije izbora kane pridružiti i krenuti s njima od nule, kao da ništa nije bilo ili ste na strani Cetinja. Naše je da predstavimo veoma ozbiljno, temeljno, strpljivo i stručno pripremljen Program za Cetinje i ljude koji znaju, žele i mogu da ga sprovedu u djelo – već smo sebe dali Cetinju, a daćemo se i još hiljadu puta, koliko god bude trebalo za naš jedini grad! Idemo zajedno do pobjede!”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve