Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Demokrate predale izbornu listu za lokalne izbore u Tuzima

Listu predvodi Štjefan Camaj

Demokratska Crna Gora predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Tuzi izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Tuzima “Aleksa Bečić – Štjefan Camaj – Demokrate – Jači smo zajedno”, saopšteno je iz te partije.

Kako su navele Demokrate, listu predvodi Štjefan Camaj, dok su kandidati: Ratko Nikčević, Ramadan Beqaj, Marija Nikčević, Anton Camaj, Vilson Plumaj, Spaso Majić, Tatjana Lukačević, Toma Ivezić, Veselin Vukanović, Anton Ujkaj, Tijana Nikčević, Štjefan Đonlekić, Anton Krcić, Sonja Plumaj, Fadilj Orahovac, Marija Lukačević, Nik Ivezić, Tatjana Nikčević, Ibrahim Krnić, Radislav Vukanović, Venka Ivezić, Zoran Popović, Nihad Rastoder, Risto Lukačević, Biljana Majić, Hasima Kalač, Slavko Majić, Srđana Lukačević, Jovana Lukačević, Nikolina Nikčević, Vera Dedivanaj.

“Nosilac liste Štjefan Camaj govorio je o razlozima zbog kojih će ta građanska lista, kako kaže, ponovo biti dio pobjedničkog tima u Tuzima.

“Već u ovom momentu sa sigurnošću mogu da kažem da će ova lista biti dio pobjedničkog tima, jer se na njoj nalaze vrijedni, časni i stručni ljudi. Ovo je istinska građanska lista i građanski koncept u Malesiji, a ne ono što imamo priliku da vidimo kod nekih “građanskih partija” koje su predajom takvih njihovih lista stvorile podjelu u Malesiji i Tuzima. Naša lista je dokaz da kada se ljudi udružuju to garantuje sigurnu pobjedu i jedino tako možemo pobijediti”, istakao je u svom obraćanju Štjefan Camaj.

On je kazao da će fokus izbornog programa biti na zadovoljenju potreba svih građana, kako najstarijih tako i najmlađih, sa posebnim osvrtom na poljoprivrednike, stočare, studente i lica u stanju socijalne potrebe.

“Iz svih ovih razloga pozivam sve građane Malesije da se izdignu iznad podjela koje nam serviraju prije svega partije koje slove za “građanske” a u suštini rade suprotno od toga, te podrže listu Demokrata na izborima 5. marta i jednom zauvijek DPS i njihove satelite pošaljemo u političku prošlost”, kazao je Camaj.

On je podsjetio da su upravo Demokrate sa osvojenim ključnim mandatom na izborima u Tuzima prije četiri godine, bile najzaslužnije za slanje DPS-a u opoziciju što je predstavljalo početak njihovog političkog kraja.

“Prisjetimo se prije četiri godine smo ih mi tada ključnim našim mandatom poslali u opoziciju, a 19. marta na predsjedničkim izborima, naš predsjednički i pobjednički kandidat će staviti tačku na vladavinu DPS-a i Mila Đukanovića u Crnoj Gori”, zaključio je nosilac izborne liste Štjefan Camaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fadilj
08.02.2023-10:13 10:13

Tako su radili Seselj-Vucic evo sad i skola Demokrata u CG vi necete prec 3% u Tuzi što predstavlja početak političkog kraja Seseljevih Demokrata .!!!

To
08.02.2023-10:34 10:34

To!