Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Povlačenje zahtjeva za održavanjem vanredne sjednice Skupštine od strane Demokrata govori o neistinama Nikolića

Demokrate su reagovale na izjavu poslanika Miloša Nikolića iz DPS-a koji je kazao da je jedina opstrukcija u priči sa izmjenama tužilačkog zakona ona koja se tiče rizika sa kojim je Crna Gora suočena

Povlačenje zahtjeva za održavanjem vanredne sjednice Skupštine od strane Demokrata, a povodom prethodne verzije tužilačkih zakona i predlaganje novog Zakona o državnom tužilastvu, koji je sušta suprotnost prethodno predloženim zakonima DF-a, dovoljno govori o neistinama kojima je sklon parlamentarac Nikolić, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Demokrate su reagovale na izjavu poslanika Miloša Nikolića iz DPS-a koji je kazao da je jedina opstrukcija u priči sa izmjenama tužilačkog zakona ona koja se tiče rizika sa kojim je Crna Gora suočena povodom budućnosti njenih evropskih integracija.

”Ucjene su model funkcionisanja prethodnog retrogradnog režima, koji smo srećom sa svim mogućim njihovim modelima zloupotreba pobijedili na prethodnim parlamentarnim izborima, zatim lokalnim izborima u Nikšiću, a naposljetku dotukli na lokalnim izborima u Herceg Novom, sa razlikom od 80/20% u korist vlasti”, kažu u Demokratskoj Crnoj Gori.

”Ako njima građani nisu poslali najjasniju moguću poruku, onda nikom nikad nisu.
Partija ucjena najbolje razumije takav model funkcionisanja, pa zato i kopira sve modele političke borbe DF-a protiv parlamentarne konkurencije. Sa jedne strane ih navodno kritikuju, dok im se sa druge strane dive i od njih uče. To je opšte poznata činjenica. Kad se u međunarodnim izvještajima nađu kritike o bivšem režimu DPS-a onda, prema navodima funkcionerke DPS-a, američku ambasadorku treba protjerati, a kad im se nešto dopadne, onda su u pitanju evropski i međunarodni standardi. Jedina i prava istina u potezu DPS je: uplašili ste se. Vaš motiv je 100% politički kukavičluk, 0% interes građana i države. To vi znate, to mi znamo, to svi vide i znaju. Ali u vašim tragičnim potezima uvijek je i doza komedije. Zato vas I zovemo odlazećim cirkusom. A vi kako biste to potvrdili, osmislili ste genijalnu krilaticu: “DPS ne bojkotuje Skupštinu, već ne ulazi u zgradu”. Dostojno najvećih klovnova ili stend ap komičara u dugoj istoriji komedije!”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
19.05.2021-21:48 21:48

Demokrate vi ste svjesni da vi podrsku jedino imate od DF Cetnika -SKIM SI TAKAV SI !! DPS-Koalicija su svih NARODA -Crnogoraca-Srba- ALBANACA
– BOSNJAKA -KATOLIKA I OSTALIH ! Sa Cetnicima oni nece nikad !!

Crnogorka
19.05.2021-22:07 22:07

Demokrate mnogo ste nervozni i smitite se znate vi sa kim pravite lazi i podvale MILU I–DPS-u DPS JE jedina GRADJANSKA PARTIJA ZA SVE NARODE I NARODNOSTI I nikad se vi ne mozete racunat sa DPS zato sto ste vi NACIONALISTI!

MUSTAFA
20.05.2021-00:12 00:12

Demokrate sa Nacionalistima i fasistima građani CG su vam poslali najjasniju poruku, da nikad vam nece dozvolit da sprzite i utrete kako ste zamislili CRNU GORU!

borko
20.05.2021-07:29 07:29

Izvede DPS na čistinu Demokrate,u sad moraju glasati za ili protiv priznanja genocida u Srebrenici jer se više ne mogu skrivati iza leđa DPSa. Muka, zato su i ovako nervozni i kodišu ka stršljenovi…