Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate poručile Marović: Demokrate su vam loše, volja građana vam je loša, ali vam je DPS odličan

Iz Demokratske Crne Gore ocijenili su da je, svakom sa makar jednim okom, pamćenjem dužim od tri minuta i trunkom volje da vidi istinu, jasno je da je ovo kolosalna budalaština.

Nervozni preletači nastavljaju da zasipaju javnost glupavim floskulama DPS-a. Posljednja u nizu, koju bezidejno ponavlja lažna NVO aktivistkinja, a stvarna DPS-ovka i bez ikakvog izbornog legitimiteta instalirana potpredsjednica GP URA Jovana Marović, jeste ona kako Demokrate nemaju stav i hrabrost. Marović ne samo što je lažna NVO aktivistkinja, nego je bila i savjetnica jednog predsjednika opštine Budva, inače po priznanju člana OKG Budva, navodi se u reagovanju Demokrata.

Kvalitet tog “evropskog puta”, kako su kazali, svjedoči činjenica da ta partijska grupacija nije završila u EU nego u Spužu.

Iz Demokratske Crne Gore ocijenili su da je, svakom sa makar jednim okom, pamćenjem dužim od tri minuta i trunkom volje da vidi istinu, jasno je da je ovo kolosalna budalaština.

“Evo na primjer, imamo kristalno jasan stav po pitanju izdaje izborne volje građana i izdaje koju GP URA sprovodi sa DPS-om za račun mafije. Imamo i hrabrosti da se tome suprotstavimo, a i snage da cijelu tu podmuklu prevaru zajedno s građanima razbijemo u paramparčad”, piše u saopštenju.

Kako su naveli tu i jeste problem.

“Imamo najjasniji mogući stav o tome da demokratija počiva na poštovanju volje građana, da Crna Gora mora zaživjeti kao pravna država, prozapadna, proevropska u punom smislu, gdje se ne toleriše politička korupcija i koja u Evropu ne ide sa mafijom”, dodaje se u saopštenju.

Iz Demokrtaske Crne Gore su istakli da imaju jasan stav o tome a to je da su pokušaji rušenja Vlade Crne Gore od strane grupe URA i DPS-a politička korupcija i izdaja građana Crne Gore, a zatim dodali, “vaša opravdanja nesrećni i nespretni pokušaj prikrivanja suštine: odbrana mafije u momentu kad je konačno krenulo sređivanje tužilaštva i sudstva”.

Takođe kako su saopštili, imaju perfektno jasan stav da je ćutanje o tome ko je potpredsjedniku Vlade i za šta ponudio 21 milion eura krivično djelo prikrivanja izvršioca, a zatim poručili, “imamo i hrabrosti i snage da to u budućnosti do kraja razotkrijemo i na tom pitanju insistiramo”.

“A sad, da vidimo gdje je vaš stav. Ako je iko bez stava, to ste vi. Jer za stav su potrebni integritet i postojanost, a vi toga nemate ni zeru”, naveli su u saopštenju.

A zatim dodali.

“O ustoličenju Mitropolita – partija bez stava. O Zakonu o slobodi vjeroispovijesti – bez stava. O konceptu Vlade – bez stava (prvo za ekspertsku, pa sad za političku). O DPS-u prije mjesec dana Abazović: “nikad sa DPS”, juče klečite DPS-u da zajedno vršite vlast pritom zaviseći od njih. Bravo”, saopšteno je iz Kluba Demokrata.

Iz te političke partije su podsjetili da je, Konatar prije četiri mjeseca na godišnjici velike narodne pobjede kazao da je siguran da ne bi niti jedan poslanik glasao sa DPS za rušenje Vlade, a onda prvi potpisao sa DPS zahtjev za njeno rušenje.

A zatim ocijenili, “Stav ipo, rekao bi cinik”.

“U Skupštini Crne Gore za 16 mjeseci 176 puta ste bili uzdržani – baš jasan stav. Bravo! Tražili ste hapšenje Petra Ivanovića, a onda sa Ivanovićem hoćete da birate VDT. Baš jasan stav. Bravo! Trazili ste hapšenje Gvozdenovića, a onda sa Gvizdenovićem hoćete da birate nosioce pravosudnih funkcija. Jasan stav. Bravo”, dodaje se u saopštenju.

Nezabilježeno evropejstvo: sa tvorcima kriminalno-koruptivnog režima hoće da popravljaju Crnu Goru i uvode je u Evropu.

“U Evropu sa Ljubom Bigovićem, Branom Mićunovićem, ubicama Duška Jovanovića i Slavoljuba Šćekića i vedetama pljačke, pohare, izdaje nacionalnih interesa Crne Gore. U Evropu na krilima kriminala i nasilja. Na kraju političkog puta ste ispali najveći poslušnici nosilaca organizovanog kriminala i korupcije u Crnoj Gori i narodni izdajnici. Kakvo spektakularno samouništenje”, piše u saopštenju.

Kako su kazali, Demokrate su vam loše, volja građana vam je loša, ali vam je DPS odličan. To je jedan jedini stav GP URA. Bravo!

“Nego, ko vam je nudio 21 milion eura? Ko je veliki lopov koji je ponudio velike pare”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
20.01.2022-17:49 17:49

Vise je nego jasno, da je demokratija za Demokrate samo ono sto oni smatraju demokratijom, a to je cisti teror, terorizam sa kretanjem u nasilno osvajanje vlasti po svaku cijenu i uspostavljanjem diktature Srpskih placenika. Gradjanska opcija Crne Gore ne treba ni malo da se zavarava. Demokrate i DF, u saradnji sa vjesim premijerom i vjerskom vladom, pripremaju drzavni udar. Potpuno su spremni materijalno, organizaciono i vojno da izazovu gradjanski rat, ako budu sprijeceni da izvedu okupaciju Crne Gore. Pri tome su svjesno, unaprijed razoruzali gradjanen Crne Gore, a formirali brojne paravojne, dobro naourazane jedinice u sprezi sa svojim glavno… Pročitaj više »