Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate: Podržaćemo svakog kandidata iza koga stanu kolege iz koalicije Zdravo Berane

Demokratska Crna Gora saopštila je da će, u skladu sa koalicionim sporazumom, postignutim nakon pobjede na izborima 2018. godine, podržati svakog kandidata iza koga stanu kolege iz koalicije Zdravo Berane

Demokratska Crna Gora saopštila je da će, u skladu sa koalicionim sporazumom, postignutim nakon pobjede na izborima 2018. godine, podržati svakog kandidata iza koga stanu kolege iz koalicije Zdravo Berane.

“Berancima smo obećali da nećemo dozvoliti da DPS vrši vlast u našem gradu, a mi smo ljudi od riječi i poštujemo dogovor, tako ćemo i sada uraditi. Sa DPS-om i njihovim koalicionim partnerima neće biti saradnje ni na državnom, ni na lokalnom nivou”, poručuju u saopštenju.

Dodaju da neće sarađivati ni sa jedinstvenim ni sa podijeljenim DPS-om.

“Svaki kandidat koga svojim potpisom podrži 14 odbornika koalicije Zdravo Berane imaće podršku odbornika Demokrata”, dodaju u saopštenju.

Poručuju da svaki odbornik predstavlja glas naroda, građana koji su im na izborima dali mandat da u njihovo ime odlučuju.

“Obaveza svih nas je da tu volju poštujemo. Nadamo se saradnji na demokratskim principima uz poštovanje postignutog dogovora i uz puno uvažavanje svih konstituenata vlasti, kako bismo zajedno uradili najbolje što možemo za naš grad”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve